• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • it solutions and services

Резултати за

It solutions and services

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. IT-SERVICES & SOLUTIONS ING.-BÜRO WIUME

    Германия

    Предприятието IT-SERVICES & SOLUTIONS ING.-BÜRO WIUME, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. BSS BUSINESS SOLUTIONS FOR SERVICES SÜDWEST GMBH

    Германия

    Предприятието BSS BUSINESS SOLUTIONS FOR SERVICES SÜDWEST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. FERIARI MOBILE SOLUTIONS & SERVICES

    Германия

    Предприятието FERIARI MOBILE SOLUTIONS & SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, и Експедитори и групировчици. Седалището му е в/ъв Königsbach-Stein, Германия.

  4. DSS DAILY SERVICES & SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието DSS DAILY SERVICES & SOLUTIONS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, и Коли под наем. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.