• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • it world

Резултати за

It world

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. COMPOSITE WORLD

    Германия

    Предприятието COMPOSITE WORLD, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Großaspach, Германия.

  2. LABEL WORLD

    Германия

    Предприятието LABEL WORLD, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  3. PETS WORLD GMBH

    Германия

    Предприятието PETS WORLD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Храна за животновъдството, Храна за домашни животни, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Храна за животновъдството, и Храна за домашни животни. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  4. COPY WORLD GMBH

    Германия

    Предприятието COPY WORLD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Печатане - офсет, Сериграфия, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Печатане - офсет, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.