• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • merchandising

Резултати за

Merchandising

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. BASIC-SHIRTS.DE ONLINEHANDEL

    Германия

    Предприятието BASIC-SHIRTS.DE ONLINEHANDEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Флокаж на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на merchandising. Седалището му е в/ъв Pliezhausen, Германия.

  2. AS SERVICE & SALES MANAGEMENT

    Германия

    Предприятието AS SERVICE & SALES MANAGEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промоция - консултантски агенции. Освен това развива дейност и в сферата на B2B marketing, и merchandising. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  3. MBM MERCHANDISING PRODUCTS GMBH

    Германия

    Предприятието MBM MERCHANDISING PRODUCTS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Офис - материали и пособия, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Офис - материали и пособия, и Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Amtzell, Германия.

  4. GMV ABSATZSERVICE GES. F. MERCHANDISING UND VERTRIEBSDIENSTLEISTUNG MBH

    Германия

    Предприятието GMV ABSATZSERVICE GES. F. MERCHANDISING UND VERTRIEBSDIENSTLEISTUNG MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Проучвания преди постъпване на работа, и Проучвания преди постъпване на работа. Седалището му е в/ъв Untergruppenbach, Германия.

  5. MMS MERCHANDISING & SALES GMBH & CO. KG

    Германия