• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • outsourcing

Резултати за

Outsourcing

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. INTEGRATED WORLDS GMBH

    Германия

    Предприятието INTEGRATED WORLDS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Управляващ софтуер за предприятия, e-business consulting, и outsourcing. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

  2. PHAROS SOLUTIONS

    Германия

    Предприятието PHAROS SOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмиране и програмни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на outsourcing, и software. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. ÜBERSETZUNGSBÜRO BIRGIT BÜTTNER

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO BIRGIT BÜTTNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, Търговски превод, Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.

  4. HOLTZ-STOSCH GMBH

    Германия

    Предприятието HOLTZ-STOSCH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  5. CI CAMBIO INSTITUT, SPRACHSCHULE GMBH

    Германия

    Предприятието CI CAMBIO INSTITUT, SPRACHSCHULE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Туристически агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Туристически агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BERNHARD JANOSEVIC

    Германия

    Предприятието BERNHARD JANOSEVIC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  2. UNALINGUA SPRACHEN & TECHNOLOGIE GMBH

    Германия

    Предприятието UNALINGUA SPRACHEN & TECHNOLOGIE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  3. ANTON RATHGEB

    Германия

    Предприятието ANTON RATHGEB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и Превод. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  4. LJUBOV MITTAG DIPLOM-ÜBERSETZERIN FÜR RUSSISCH, DEUTSCH UND ENGLISCH

    Германия

    Предприятието LJUBOV MITTAG DIPLOM-ÜBERSETZERIN FÜR RUSSISCH, DEUTSCH UND ENGLISCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Haßmersheim, Германия.

  5. EISENMANN ÜBERSETZUNGSTEAM

    Германия

    Предприятието EISENMANN ÜBERSETZUNGSTEAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. HENDRIKJE VOLK

    Германия

    Предприятието HENDRIKJE VOLK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. CASCHA TRANSLATIONS

    Германия

    Предприятието CASCHA TRANSLATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни банки, Превод, Технически превод, Търговски превод, Информационни банки, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  1. YES - YOUR ENGLISH SPECIALIST VALERIA KOPPELHUBER

    Германия

    Предприятието YES - YOUR ENGLISH SPECIALIST VALERIA KOPPELHUBER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  2. RAINER STRÖBEL

    Германия

    Предприятието RAINER STRÖBEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Микроинформатика - консултантски услуги, Превод, Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Микроинформатика - консултантски услуги, и Превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. BAKER-SCHMIDT

    Германия

    Предприятието BAKER-SCHMIDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Asperg, Германия.

  4. REIFEGERST ÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието REIFEGERST ÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Търговски превод, Юридически превод, Превод, Технически превод, Търговски превод, и Юридически превод. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  5. ALE KOKANKA

    Германия

    Предприятието ALE KOKANKA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  6. EDELGARD PIROTH

    Германия

    Предприятието EDELGARD PIROTH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  7. ÜBERSETZUNGSBÜRO ROSEMARIE MUTH

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO ROSEMARIE MUTH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  8. HEIKE KURTZ

    Германия

    Предприятието HEIKE KURTZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Технически превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  1. SPRACHDIENSTE TSOTRIDOU

    Германия

    Предприятието SPRACHDIENSTE TSOTRIDOU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, Търговски превод, Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. VERA SKOPEC

    Германия

    Предприятието VERA SKOPEC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Amstetten, Германия.

  3. HELENE GENTZE

    Германия

    Предприятието HELENE GENTZE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  4. ÜBERSETZUNGSBÜRO PETER BILLARD

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO PETER BILLARD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. GRIECHISCHES ÜBERSETZUNGSBÜRO

    Германия

    Предприятието GRIECHISCHES ÜBERSETZUNGSBÜRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. GPW INKASSO GMBH

    Германия

    Предприятието GPW INKASSO GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити, Събиране на дългове, Финансово дело - консултантски услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити, Събиране на дългове, Финансово дело - консултантски услуги, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Künzelsau, Германия.

  7. CLAUDIA BLUM

    Германия

    Предприятието CLAUDIA BLUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. HORNER TRANSLATIONS GMBH

    Германия

    Предприятието HORNER TRANSLATIONS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, Печатане, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, и Превод. Седалището му е в/ъв Weilheim, Германия.

  9. ÜBERSETZUNGSSERVICE LEISTERT

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSSERVICE LEISTERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  10. ÜBERSETZUNGSBÜRO EHLERS

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO EHLERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Outsourcing

Брой резултати

381 Фирми