• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic processing

Резултати за

Plastic processing

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на ultrasound welding, Ultrasonic cutting machines, ultrasound welding machines for plastics, и sonotrodes. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  2. CEMIG

    Германия

    Предприятието CEMIG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на пластмаси. Седалището му е в/ъв Weil Im Schönbuch, Германия.

  3. GRAVEURBETRIEB LEONHARDT

    Германия

    Предприятието GRAVEURBETRIEB LEONHARDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Гравиране на метали - металообработващи машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Гравиране на метали - металообработващи машини, systems and machinery for engraving metals, quick prototyping, и Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Германия.

  4. RSK STOLL KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието RSK STOLL KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Neulingen, Германия.

  5. GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Illerrieden, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHULZE & SCHULZE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHULZE & SCHULZE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  2. ULMER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ULMER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. KNAPP GMBH

    Германия

    Предприятието KNAPP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Niedernhall, Германия.

  4. CIRP GMBH

    Германия

    Предприятието CIRP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Heimsheim, Германия.

  5. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Eschbronn, Германия.

  1. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието CARBONTEC ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  2. KILIC

    Германия

    Предприятието KILIC, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Zimmern, Германия.

  1. P. LAMBRECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието P. LAMBRECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  2. JAUDAS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието JAUDAS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bodelshausen, Германия.

  3. KLAUS KATH KUNSTSTOFF-SPRITZGUSS INH. HANS-ULRICH KATH

    Германия

    Предприятието KLAUS KATH KUNSTSTOFF-SPRITZGUSS INH. HANS-ULRICH KATH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Sonnenbühl, Германия.

  4. STREICHER PLAST GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието STREICHER PLAST GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Denkingen, Германия.

  5. OSWALD SCHLEIFTECHNIK

    Германия

    Предприятието OSWALD SCHLEIFTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Neubulach, Германия.

  6. GÜNTHER BECK - TECHNISCHE KUNSTSTOFFTEILE UND FORMENBAU

    Германия

    Предприятието GÜNTHER BECK - TECHNISCHE KUNSTSTOFFTEILE UND FORMENBAU, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

  7. LANTELME KUNSTSTOFFTECHNIK UND WERKZEUGBAU GMBH

    Германия

    Предприятието LANTELME KUNSTSTOFFTECHNIK UND WERKZEUGBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Külsheim, Германия.

  8. REINHOLD HEPP PRÄZISIONSDREHTECHNIK E.K.

    Германия

    Предприятието REINHOLD HEPP PRÄZISIONSDREHTECHNIK E.K., e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от цветни метали, Ръчни инструменти, Ветеринарни изделия, Каучук и пластмаса - преработване, Жици и кабели от цветни метали, Ръчни инструменти, Ветеринарни изделия, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Oggelshausen, Германия.

  1. NEUGART GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието NEUGART GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Aldingen, Германия.

  2. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

    Германия

    Предприятието MÖBELGLEITER ONLINESHOP, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колелца за мебели, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Колелца за мебели, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  3. PROTON GMBH

    Германия

    Предприятието PROTON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  4. REISER GMBH

    Германия

    Предприятието REISER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Германия.

  5. INTEXMO GMBH

    Германия

    Предприятието INTEXMO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Munderkingen, Германия.

  6. HS FORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HS FORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Fichtenberg, Германия.

  7. K & W SOLUTIONS E.K.

    Германия

    Предприятието K & W SOLUTIONS E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Каучук - изделия, Каучук и пластмаса - преработване, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Каучук - изделия, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  8. KIND-TEC

    Германия

    Предприятието KIND-TEC, e Разпространител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучук и пластмаса - преработване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Wernau, Германия.

  9. ZOYKE GMBH

    Германия

    Предприятието ZOYKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  10. GÜNTER WEINREUTER GMBH

    Германия

    Предприятието GÜNTER WEINREUTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastic processing

Брой резултати

128 Фирми

Категория