• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastics

Резултати за

Plastics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. OVE PLASMATEC GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    OVE specialises in the activation of plastic parts and the coating and treatment of surfaces of elastomers, moulded parts and O-rings used in industry. Our specialist knowledge of how to reduce friction and wear on elastic components aims to achieve functional, economic and environmentally friendly optimisation of seals which are subjected to dynamic stress in accordance with our customers' individual specifications. Modern plasma technology allows us to adjust the tribological properties of a wide range of elastomers in terms of all customer-specific variables using sophisticated, custom-controlled computer technology.

  2. ADELHELM UNTERNEHMENSGRUPPE

    Германия

    Предприятието ADELHELM UNTERNEHMENSGRUPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  3. PLASTISCHE CHIRURGIE FREIBURG, PRAXISGEMEINSCHAFT DR. VOIGT UND DR. IBLHER

    Германия

    Предприятието PLASTISCHE CHIRURGIE FREIBURG, PRAXISGEMEINSCHAFT DR. VOIGT UND DR. IBLHER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Болнични и медицински услуги. Освен това развива дейност и в сферата на plastic surgery, и cosmetic surgery. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. H. WANGLER INDUSTRIELACKIERUNGEN

    Германия

    Предприятието H. WANGLER INDUSTRIELACKIERUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  5. EISEMANN & BÄHR GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието EISEMANN & BÄHR GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PACKIN GMBH

    Германия

    Предприятието PACKIN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изолационни опаковки, термоизолационни материали. Освен това развива дейност и в сферата на plastic containers, и logistics services. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  2. HÜNI & CO. KG

    Германия

    Предприятието HÜNI & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, Облицовки от пластмасова материя, Anti-corrosion, non-stick products, и Surface treatment. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  3. CERESANA EK

    Германия

    Предприятието CERESANA EK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Освен това развива дейност и в сферата на Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания, research and information on the local foreign market, market surveys, plastics consultants, и Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  4. XIFA KUNSTSTOFF-VERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието XIFA KUNSTSTOFF-VERTRIEB GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  5. HEINZ HENGSTELER

    Германия

    Предприятието HEINZ HENGSTELER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  1. ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Облицовки от пластмасова материя, Довършителни работи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Облицовки от пластмасова материя, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Jungingen, Германия.

  2. RSG KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието RSG KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  1. NAGEL

    Германия

    Предприятието NAGEL, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  2. ZSCHERNITZ KUNSTSTOFFRECYCLING U. HANDEL UG & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZSCHERNITZ KUNSTSTOFFRECYCLING U. HANDEL UG & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  3. OLSN FASERVERBUNDTECHNIK

    Германия

    Предприятието OLSN FASERVERBUNDTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  4. MATVANCED SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието MATVANCED SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. POLYPLUS MATERIALMANAGEMENT

    Германия

    Предприятието POLYPLUS MATERIALMANAGEMENT, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Trossingen, Германия.

  6. KM-RECYCLING

    Германия

    Предприятието KM-RECYCLING, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  7. ADELHELM GRUPPO AZIENDALE

    Германия

    Предприятието ADELHELM GRUPPO AZIENDALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на spreading plastic materials, elastomers, ptfe gaskets, и Surface finishing, galvanic. Седалището му е в/ъв Eningen U. A., Германия.

  8. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  1. W. LÜTHE

    Германия

    Предприятието W. LÜTHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Murg, Германия.

  2. AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON

    Германия

    Предприятието AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  3. ESTRA KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието ESTRA KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. O + S BETONSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието O + S BETONSCHUTZ GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Довършителни работи, Облицовки от пластмасова материя, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  5. PB SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието PB SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schömberg, Германия.

  6. DÖRR BRUCHSALER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието DÖRR BRUCHSALER KUNSTSTOFFE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Органична химия - изходни материали и производни, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Гранулирани продукти за пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  7. ASK-KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието ASK-KUNSTSTOFFE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Рециклиране - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  8. PLASTISCHE CHIRURGIE STUTTGART - UNIKAT AESTHETIK

    Германия

    Предприятието PLASTISCHE CHIRURGIE STUTTGART - UNIKAT AESTHETIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Болнични и медицински услуги. Освен това развива дейност и в сферата на plastic surgery, cosmetic surgery, и cosmetic skin surgery. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  9. ISI PLASTICS GMBH

    Германия

    Предприятието ISI PLASTICS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Рециклиране - машини и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  10. POLYFEA POLYMER- UND PRODUKTENTWICKLUNG ALBRECHT DINKELAKER

    Германия

    Предприятието POLYFEA POLYMER- UND PRODUKTENTWICKLUNG ALBRECHT DINKELAKER, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastics

Брой резултати

44 Фирми