• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • pps

Резултати за

Pps

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. POINT PPS SYSTEMHAUS E.K.

    Германия

    Предприятието POINT PPS SYSTEMHAUS E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. BÜRO FÜR PPS-REALISIERUNG UND EINFÜHRUNG JÜRGEN FINGER + PARTNER

    Германия

    Предприятието BÜRO FÜR PPS-REALISIERUNG UND EINFÜHRUNG JÜRGEN FINGER + PARTNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  3. PPS IMAGING GMBH

    Германия

    Предприятието PPS IMAGING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - системи и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Светлинни фирмени и рекламни табели, Улично осветление - промишлено и търговско, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Светлинни фирмени и рекламни табели, Улично осветление - промишлено и търговско, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. PPS PRESSE- UND POST SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието PPS PRESSE- UND POST SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламни агенции, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.