• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • printing - machines and equipment

Резултати за

Printing - machines and equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. MB BÄUERLE GMBH

    Германия

    Предприятието MB BÄUERLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Офисно оборудване - машини и техника, и Копиране на документи - офисна техника. Седалището му е в/ъв St. Georgen, Германия.

  2. MDD MEDIA DIGITAL DRUCK COPY SHOP BÜROMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието MDD MEDIA DIGITAL DRUCK COPY SHOP BÜROMASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. PROGRAV

    Германия

    Предприятието PROGRAV, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Печат и набор - машини и техника, Тампони и щемпели - машини и техника, Лазер - уреди и инструменти, Метални домакински принадлежности, Печат и набор - машини и техника, Тампони и щемпели - машини и техника, и Лазер - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Königsbach-Stein, Германия.

  4. OFFDRUMA-KONTAKT UND MARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието OFFDRUMA-KONTAKT UND MARKETING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Печат и набор - машини и техника, Машини и техника от оказион, Превозни средства - механични компоненти и части, Хранeнe - внос-износ, Печат и набор - машини и техника, Машини и техника от оказион, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.