• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • processing of plastics

Резултати за

Processing of plastics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на ultrasound welding, Ultrasonic cutting machines, ultrasound welding machines for plastics, и sonotrodes. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  2. CEMIG

    Германия

    Предприятието CEMIG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на пластмаси. Седалището му е в/ъв Weil Im Schönbuch, Германия.

  3. GRAVEURBETRIEB LEONHARDT

    Германия

    Предприятието GRAVEURBETRIEB LEONHARDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Гравиране на метали - металообработващи машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Гравиране на метали - металообработващи машини, systems and machinery for engraving metals, quick prototyping, и Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Германия.

  4. G. SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието G. SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bissingen, Германия.

  5. QUALIPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието QUALIPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв St. Georgen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GFK GESAMTFERTIGUNGSKONZEPTE GMBH

    Германия

    Предприятието GFK GESAMTFERTIGUNGSKONZEPTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Zaisenhausen, Германия.

  2. RICHTER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Германия

    Предприятието RICHTER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Creglingen, Германия.

  3. H-S CONSULT GMBH

    Германия

    Предприятието H-S CONSULT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  4. S + E KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието S + E KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  5. FS FORMTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието FS FORMTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ravenstein, Германия.

  1. HELMUT STREICHER

    Германия

    Предприятието HELMUT STREICHER, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  2. PLASTEC GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Cleebronn, Германия.

  1. MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  2. DIETER HÖLZLE TECHNIK-PROJEKTE GMBH

    Германия

    Предприятието DIETER HÖLZLE TECHNIK-PROJEKTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Deckenpfronn, Германия.

  3. KILIC

    Германия

    Предприятието KILIC, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Zimmern, Германия.

  4. BAUER THERMOFORMING GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието BAUER THERMOFORMING GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Talheim, Германия.

  5. TAO TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието TAO TECHNOLOGIES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. NEUGART GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието NEUGART GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Aldingen, Германия.

  7. EMUK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието EMUK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  8. GÄBERT GMBH FORMENBAU KUNSTSTOFFSPRITZEREI

    Германия

    Предприятието GÄBERT GMBH FORMENBAU KUNSTSTOFFSPRITZEREI, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Erligheim, Германия.

  1. FA. THOMAS WEIMERT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Германия

    Предприятието FA. THOMAS WEIMERT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. GÜNTER WEINREUTER GMBH

    Германия

    Предприятието GÜNTER WEINREUTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  3. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG KERN

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFVERARBEITUNG KERN, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Ötisheim, Германия.

  5. PROTON GMBH

    Германия

    Предприятието PROTON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  6. PATRICIA KLAIBER

    Германия

    Предприятието PATRICIA KLAIBER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Neckartailfingen, Германия.

  7. TFP – TECHNIK & FORM | POLYCROM GMBH

    Германия

    Предприятието TFP – TECHNIK & FORM | POLYCROM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

  8. HSK-SCHLUCHSEE GMBH

    Германия

    Предприятието HSK-SCHLUCHSEE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Schluchsee, Германия.

  9. HARTMUT JUNKER

    Германия

    Предприятието HARTMUT JUNKER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  10. USCHIS FUNDUS

    Германия

    Предприятието USCHIS FUNDUS, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Технически текстил, Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Технически текстил, Технически текстил за промишлена употреба, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Alfdorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Processing of plastics

Брой резултати

127 Фирми

Категория