• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • recyclates

Резултати за

Recyclates

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. AFB SOCIAL & GREEN IT

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието AFB SOCIAL & GREEN IT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в информатиката. Освен това развива дейност и в сферата на IT remarketing, IT refurbisher, IT refurbishment, IT recycling, Hardware remarketing, Hardware recycling, IT hardware disposal, Old hardware disposal, и Computer disposal. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  2. SEWEC OZON GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The core business activities of SEWEC OZON are the development, manufacture and sale of ozone generation systems, complete ozone systems and system components, as well as waste air purification systems. Our product range includes: Ozone systems; Ozone destroyers; Ozone generators; Disinfection systems for foodstuffs; Air valves; Static mixers; Hotel pools; Ventilation systems for the catering industry; Drinking water disinfection systems; Dew point temperature measuring equipment

  3. ILLNER GRUPPE 1903

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ILLNER GRUPPE 1903, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни отпадъци - рециклиране. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  4. METALLDEMONTAGE BLANK

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието METALLDEMONTAGE BLANK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  5. METALINE SURFACE PROTECTION GMBH

    Германия

    Предприятието METALINE SURFACE PROTECTION GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Hildrizhausen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CRONIMET FERROLEG. GMBH

    Германия

    Предприятието CRONIMET FERROLEG. GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метали - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel, и scrap recycling. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. PB SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието PB SOLUTIONS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на waste plastic material reclamation and recycling systems. Седалището му е в/ъв Schömberg, Германия.

  3. GLOBALFLOW GMBH

    Германия

    Предприятието GLOBALFLOW GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Korntal, Германия.

  4. RUDI RÖHRBORN ALTÖL UND ABFALLENTSORGUNG

    Германия

    Предприятието RUDI RÖHRBORN ALTÖL UND ABFALLENTSORGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. EUB ENTSORGUNG- UND UMWELTBERATUNG GMBH

    Германия

    Предприятието EUB ENTSORGUNG- UND UMWELTBERATUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  1. HERRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието HERRMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  2. FADIL AKSOY

    Германия

    Предприятието FADIL AKSOY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  1. CR CITY-ROHRREINIGUNG GMBH

    Германия

    Предприятието CR CITY-ROHRREINIGUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Пречистване на водата - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Пречистване на водата - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  2. GESELLSCHAFT FÜR KRANKENHAUSHYGIENE MBH

    Германия

    Предприятието GESELLSCHAFT FÜR KRANKENHAUSHYGIENE MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Охрана и безопасност - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Качествен контрол и сертификати, Промишлени научноизследователски бюра, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Качествен контрол и сертификати, Промишлени научноизследователски бюра, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  3. W. LÜTHE

    Германия

    Предприятието W. LÜTHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Murg, Германия.

  4. GEIDER GMBH

    Германия

    Предприятието GEIDER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, Довършителни работи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  5. PHILIPPIDIS KFZ-HANDEL KFZ-VERWERTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието PHILIPPIDIS KFZ-HANDEL KFZ-VERWERTUNGS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Метали - събиране и рециклиране, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  6. ORTENAUER BAUSCHUTT-RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието ORTENAUER BAUSCHUTT-RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, Довършителни работи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  7. WISSMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WISSMANN GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, Пътен транспорт, Суровини за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  8. LINSRECYCLING

    Германия

    Предприятието LINSRECYCLING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Суровини за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  1. KAWO DIENSTLEISTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието KAWO DIENSTLEISTUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Охрана и безопасност - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Набиране на персонал в международен план, Събиране и рециклиране на различни продукти, Охрана и безопасност - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Набиране на персонал в международен план, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

  2. SCHROTT-ZILLI GMBH

    Германия

    Предприятието SCHROTT-ZILLI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Суровини за строителството, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  3. DR. BERNHARD BURGER AG

    Германия

    Предприятието DR. BERNHARD BURGER AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  4. ALBA SÜD LTD. & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALBA SÜD LTD. & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  5. AUTOVERWERTUNG KARLSRUHE

    Германия

    Предприятието AUTOVERWERTUNG KARLSRUHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Метали - събиране и рециклиране, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. RAWEG RAVENSBURGER WERTSTOFFERFASSUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието RAWEG RAVENSBURGER WERTSTOFFERFASSUNGS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  7. SL CONTAINERDIENST KARLSRUHE GMBH

    Германия

    Предприятието SL CONTAINERDIENST KARLSRUHE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. KLINGBERG

    Германия

    Предприятието KLINGBERG, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Рециклиране - машини и инсталации, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Поставяне на знаци и етикети - машини, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Рециклиране - машини и инсталации, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Wolpertshausen, Германия.

  9. MC MULTIMET

    Германия

    Предприятието MC MULTIMET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, и Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  10. W. RÄUCHLE

    Германия

    Предприятието W. RÄUCHLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, Пътен транспорт, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Recyclates

Брой резултати

236 Фирми