• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • specialised mechanical engineering

Резултати за

Specialised mechanical engineering

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. LOHNPACK GMBH ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието LOHNPACK GMBH ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пълнене - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, Амбалаж - предприятия, Contract labelling, Packing, Packing, manual, Contract filling, Contract filling in double shots, Contract filling in cartridges, и Contract filling of tubes. Седалището му е в/ъв Asperg, Германия.

  2. LTB BACHOFER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LTB BACHOFER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, и Електричество - електроснабдителни съоръжения. Седалището му е в/ъв Weil Der Stadt, Германия.

  3. TAO TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието TAO TECHNOLOGIES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.