• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • surveys

Резултати за

Surveys

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. CERESANA EK

    Германия

    Предприятието CERESANA EK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, market surveys, market analysis, automotive industry, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. CERESANA EK

    Германия

    Предприятието CERESANA EK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Освен това развива дейност и в сферата на Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания, research and information on the local foreign market, market surveys, plastics consultants, и Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. DATABLES DIANA ALF

    Германия

    Предприятието DATABLES DIANA ALF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Медийни консултантски услуги и проучвания, Информационни системи, консултантски услуги, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Медийни консултантски услуги и проучвания, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  4. LUFTBILD- UND LUFTVIDEOTECHNIK

    Германия

    Предприятието LUFTBILD- UND LUFTVIDEOTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Топография - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Топография - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.