• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • telemarketing

Резултати за

Telemarketing

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. TRIVEO TELEMARKETING - B2B TELEMARKETING-AGENTUR: LEADGENERIERUNG, KALTAKQUISE UND KUNDENGEWINNUNG

    Германия

    Предприятието TRIVEO TELEMARKETING - B2B TELEMARKETING-AGENTUR: LEADGENERIERUNG, KALTAKQUISE UND KUNDENGEWINNUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телефонни центрове. Освен това развива дейност и в сферата на Директен маркетинг, telemarketing, Директен маркетинг, и trading. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. SOCIAL TOUCHPOINT GMBH

    Германия

    Предприятието SOCIAL TOUCHPOINT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телефонни центрове. Освен това развива дейност и в сферата на on-line financial services, и telemarketing. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. DIALOG TELEMARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието DIALOG TELEMARKETING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Маркетинг - проучвания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Комуникация, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Маркетинг - проучвания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Комуникация, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. WATEMA WALZEL TELEMARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието WATEMA WALZEL TELEMARKETING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Маркетинг - проучвания, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Директен маркетинг, Маркетинг - проучвания, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Директен маркетинг. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  5. SB TELEMARKETING

    Германия

    Предприятието SB TELEMARKETING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Директен маркетинг, Рационализации, реорганизация, сливания, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Директен маркетинг. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SERVICE-DIREKT TELEMARKETING VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието SERVICE-DIREKT TELEMARKETING VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Освен това развива дейност и в сферата на Телефонни центрове, и Телефонни центрове. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. TMS TELEMARKETING SERVICE STUTTGART GMBH

    Германия

    Предприятието TMS TELEMARKETING SERVICE STUTTGART GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.