• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • материали - проучвания и изследвания

Резултати за

Материали - проучвания и изследвания

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. DREIFELD MATERIALPRÜFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието DREIFELD MATERIALPRÜFTECHNIK GMBH, и работи в сферата на Материали - проучвания и изследвания. Освен това развива дейност и в сферата на merchandise safety analyses, и materials testing. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  2. INFOTERRA GMBH

    Германия

    Предприятието INFOTERRA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Материали - проучвания и изследвания. Освен това развива дейност и в сферата на Фототеки, и Фототеки. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  3. BMB GESELLSCHAFT FÜR MATERIALPRÜFUNG MBH

    Германия

  4. MICHAEL BAUER INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието MICHAEL BAUER INTERNATIONAL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Консултантски услуги в областта на управлението, Стратегия за изследване и развитие, Маркетинг - проучвания, Фармацевтични изделия, Консултантски услуги в областта на управлението, Стратегия за изследване и развитие, и Маркетинг - проучвания. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. EAM EXPERIENCE AREA MÜNSINGEN GMBH

    Германия

    Предприятието EAM EXPERIENCE AREA MÜNSINGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Стратегия за изследване и развитие, Качествен контрол и сертификати, Качество - сертификати, Изпитване на изделия и материали, Стратегия за изследване и развитие, Качествен контрол и сертификати, Качество - сертификати, и Изпитване на изделия и материали. Седалището му е в/ъв Münsingen, Германия.