• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пещи за термообработка

Резултати за

Пещи за термообработка

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ROLLMOD GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLMOD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  2. VOLZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Германия

    Предприятието VOLZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  3. AP&S INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието AP&S INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пещи за термообработка. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Внос-износ на обработващи машини, Електричество - компоненти и части, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Внос-износ на обработващи машини, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

  4. GERMANFLUX-NOHA GMBH

    Германия

    Предприятието GERMANFLUX-NOHA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Waldbrunn, Германия.

  5. SARNES INGENIEURE OHG

    Германия

    Предприятието SARNES INGENIEURE OHG, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Промишлени пещи и огнища, и Пещи за термообработка. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WOLFGANG KOHNLE WÄRMEBEHANDLUNGSANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието WOLFGANG KOHNLE WÄRMEBEHANDLUNGSANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Пещи за термообработка, и Пещи за термообработка. Седалището му е в/ъв Birkenfeld, Германия.

  2. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Welcome to six decades of induction expertise. Inductoheat Europe – Your contact for all matters relating to induction heating and heat treatment. As part of the global Inductotherm Group, we are technology leaders in the inductive heating sector in Europe. We develop, produce and sell induction heating systems for a wide range of industrial applications at our main plant in Reichenbach. We manufacture standard and special hardening systems as well as inverters in large bandwidths. Inductoheat Europe also operates two contract hardening facilities in Reichenbach and Darmstadt, in which our customers have their small and large batches hardened. Our induction manufacturing plant produces these application-specific wear parts in original equipment quality and, if requested, at top speed.

  3. TST - THERMO SYSTEM TECHNIC GES. FÜR INDUSTRIEOFENBAU BEHEIZUNGSTECHNIK MBH

    Германия

    Предприятието TST - THERMO SYSTEM TECHNIC GES. FÜR INDUSTRIEOFENBAU BEHEIZUNGSTECHNIK MBH, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Промишлени пещи и огнища, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Паркети. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  4. BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH

    Германия

    Предприятието BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлени пещи и огнища, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Промишлени пещи и огнища. Седалището му е в/ъв Ebersbach, Германия.

  5. TECHNIQUES SURFACES GMBH

    Германия

    Предприятието TECHNIQUES SURFACES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Промишлени пещи и огнища, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Промишлени пещи и огнища. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  1. AJAX TOCCO MAGNETHERMIC GMBH

    Германия

    Предприятието AJAX TOCCO MAGNETHERMIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, Промишлени пещи и огнища, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Електричество - електроснабдителни съоръжения, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Hirschhorn, Германия.

  2. CARBOLITE GERO GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието CARBOLITE GERO GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Промишлено отопление - инсталации и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Промишлени пещи и огнища, Промишлено отопление - инсталации и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  1. KÖNN GMBH

    Германия

    Предприятието KÖNN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени електрически пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, ovens for heat treating metals, industrial furnaces, и Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  2. GRODKE GMBH

    Германия

    Предприятието GRODKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, и Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. ERNST HÄRTE - TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ERNST HÄRTE - TECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлени пещи и огнища, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Промишлени пещи и огнища. Седалището му е в/ъв Neidenstein, Германия.

  4. PT PROZESS-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PT PROZESS-TECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Внос-износ на обработващи машини, Промишлени пещи и огнища, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  5. ELPO GMBH

    Германия

    Предприятието ELPO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлени пещи и огнища, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлени пещи и огнища, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Пещи за термообработка

Брой резултати

17 Фирми