• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial equipment

Резултати за

Industrial equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПодизпълнител
  1. RICO GMBH

    Германия

    Предприятието RICO GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  2. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на водата – апарати и инсталации, microfiltration, water ultra filtration systems, membrane filters, и Пречистване на водата – апарати и инсталации. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  3. ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG, e Multi-Category, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на plant engineering, и machining centres. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  4. MESCO ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието MESCO ENGINEERING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  5. SINOSOL AG

    Германия

    Предприятието SINOSOL AG, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.