• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • виенски специалитети

Резултати за

Виенски специалитети

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

    Германия

    Предприятието SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Виенски специалитети, Виенски специалитети, brioches and morning goods, croissants, и bakery. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. BÄCKEREI KONDITOREI GAMM

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI KONDITOREI GAMM, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Сладкиши - полуготови, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Сладкарски изделия, Сладкиши - полуготови, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  3. ANDREAS POPP

    Германия

    Предприятието ANDREAS POPP, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  4. RECHKEMMER GMBH

    Германия

    Предприятието RECHKEMMER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Виенски специалитети, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  5. BÄCKEREI SCHWAB

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI SCHWAB, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Mainhardt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STADTBÄCKEREI SCHULTHEISS GMBH

    Германия

    Предприятието STADTBÄCKEREI SCHULTHEISS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  2. DIONYS UND STEFAN MAST GBR

    Германия

    Предприятието DIONYS UND STEFAN MAST GBR, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  3. LUDWIG LOCK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LUDWIG LOCK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  4. BACKHAUS SCHMID - KUHN GMBH

    Германия

    Предприятието BACKHAUS SCHMID - KUHN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Виенски специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.