• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • екструзия на каучук и пластмаса

Резултати за

Екструзия на каучук и пластмаса

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. FLUORTEK INC.

    Германия

    Предприятието FLUORTEK INC., e Производител, и работи в сферата на Вътрешни гуми. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - медицински артикули, Екструзия на каучук и пластмаса, healthcare articles, Каучук - медицински артикули, Екструзия на каучук и пластмаса, и thermoplastic pipes. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. COPERION GMBH

    Германия

    Предприятието COPERION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на injection compound, masterbatch for plastics, и Plastic components. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. GRAEWE GMBH MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието GRAEWE GMBH MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Леене под налягане на пластмаси - машини, Extruded pipes, и machines for working bars, sections and pipes. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  4. 5-P KG

    Германия

    Предприятието 5-P KG, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Sulz, Германия.

  5. GRAF-PLASTIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието GRAF-PLASTIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Екструзия на каучук и пластмаса, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Екструзия на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DACHS BAUAUSRÜSTER GMBH

    Германия

    Предприятието DACHS BAUAUSRÜSTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  2. BALINT GMBH

    Германия

    Предприятието BALINT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  3. RICHTER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Германия

    Предприятието RICHTER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Creglingen, Германия.

  4. ALBTAL GUMMIWERKE HARTIG GMBH

    Германия

    Предприятието ALBTAL GUMMIWERKE HARTIG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Каучук и деривати, Каучук и пластмаса - преработване, и Каучук и деривати. Седалището му е в/ъв Marxzell, Германия.

  5. W & M KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието W & M KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Pfedelbach, Германия.

  1. PUR-KUNSTSTOFFVERARBEITUNG VOLZ GMBH

    Германия

    Предприятието PUR-KUNSTSTOFFVERARBEITUNG VOLZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. FA. THOMAS WEIMERT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Германия

    Предприятието FA. THOMAS WEIMERT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  1. DIETER RIEXINGER

    Германия

    Предприятието DIETER RIEXINGER, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  2. PROTON GMBH

    Германия

    Предприятието PROTON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  3. GIPT GMBH

    Германия

    Предприятието GIPT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  4. MIKROTECHNIK FREUDENREICH GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието MIKROTECHNIK FREUDENREICH GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  5. VOGLER KUNSTSTOFFSPRITZEREI GMBH

    Германия

    Предприятието VOGLER KUNSTSTOFFSPRITZEREI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Blaufelden, Германия.

  6. BERNHARD FISCHER GMBH

    Германия

    Предприятието BERNHARD FISCHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  7. P. LAMBRECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието P. LAMBRECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  8. BAULÄNDER KUNSTSTOFFWERK GMBH

    Германия

    Предприятието BAULÄNDER KUNSTSTOFFWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Osterburken, Германия.

  1. PTK ERZ GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PTK ERZ GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  2. WEWA KUNSTSTOFFTEILE

    Германия

    Предприятието WEWA KUNSTSTOFFTEILE, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  3. ELASTOFIX GMBH HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON PU-SCHAUMTEILEN SOWIE SCHUHEINLAGEN

    Германия

    Предприятието ELASTOFIX GMBH HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON PU-SCHAUMTEILEN SOWIE SCHUHEINLAGEN, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Balzheim, Германия.

  4. F. MORAT & CO. GMBH

    Германия

    Предприятието F. MORAT & CO. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Eisenbach, Германия.

  5. G. SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието G. SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bissingen, Германия.

  6. J.P. JAKOB & PARTNER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието J.P. JAKOB & PARTNER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  7. EBERLE SPRITZGIESSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието EBERLE SPRITZGIESSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Niedernhall, Германия.

  8. TDR DIREKT GMBH

    Германия

    Предприятието TDR DIREKT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителни съединения, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Уплътнителни съединения, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

  9. S + E KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието S + E KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  10. MANGOLD GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието MANGOLD GMBH & CO., e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Pfalzgrafenweiler, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Екструзия на каучук и пластмаса

Брой резултати

181 Фирми