• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • каучук и пластмаса - преработване

Резултати за

Каучук и пластмаса - преработване

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. LEGROM GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието LEGROM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  2. JÖHLE GMBH

    Германия

    Предприятието JÖHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Plastics, products for industry. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  3. PEZET AG

    Германия

    Предприятието PEZET AG, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Plastic parts, injection moulding of plastics, и construction of moulds for plastic materials. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  4. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

    Германия

    Предприятието MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Processing of plastics, Системи и процедури за стерилни стаи, special purpose chains, и white chambers. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  5. HANS HUONKER GMBH

    Германия

    Предприятието HANS HUONKER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Сигнализация - системи и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Сигнализация - системи и инсталации, Metal processing, и rubber-metal connections. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HESS BSH

    Германия

    Предприятието HESS BSH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на rubber rollers, design and study of leather goods, polyurethane wheel coatings, и polyurethane manufacture. Седалището му е в/ъв Altlußheim, Германия.

  2. LEMCO GMBH

    Германия

    Предприятието LEMCO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Wolpertswende, Германия.

  3. DITTER PLASTIC GMBH + CO KG

    Германия

    Предприятието DITTER PLASTIC GMBH + CO KG, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, pump housing, fans, и Plastics manufacturing. Седалището му е в/ъв Haslach, Германия.

  4. MAST KUNSTSTOFFE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MAST KUNSTSTOFFE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, mechanical drives, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и small precision parts in metal. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  5. NEUGART GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието NEUGART GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Aldingen, Германия.

  1. PUR-KUNSTSTOFFVERARBEITUNG VOLZ GMBH

    Германия

    Предприятието PUR-KUNSTSTOFFVERARBEITUNG VOLZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

    Германия

    Предприятието MÖBELGLEITER ONLINESHOP, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колелца за мебели, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Колелца за мебели, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  1. BRÜDERLE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BRÜDERLE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rheinhausen, Германия.

  2. RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  3. WEWA KUNSTSTOFFTEILE

    Германия

    Предприятието WEWA KUNSTSTOFFTEILE, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  4. OTTO LAIB BRILLENTEILE - SPRITZGUSS GMBH

    Германия

    Предприятието OTTO LAIB BRILLENTEILE - SPRITZGUSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  5. PLASTEC GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Cleebronn, Германия.

  6. GÄBERT GMBH FORMENBAU KUNSTSTOFFSPRITZEREI

    Германия

    Предприятието GÄBERT GMBH FORMENBAU KUNSTSTOFFSPRITZEREI, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Erligheim, Германия.

  7. STEFAN SCHMIDER KUNSTSTOFF UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Германия

    Предприятието STEFAN SCHMIDER KUNSTSTOFF UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Berghaupten, Германия.

  8. KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFF-TEILE GMBH

    Германия

    Предприятието KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFF-TEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wimsheim, Германия.

  1. REKO GMBH DIENSTLEISTUNGEN FUER ELASTOMER VERFAHRENSTECHNIK UND EINKAUFSMANAG

    Германия

    Предприятието REKO GMBH DIENSTLEISTUNGEN FUER ELASTOMER VERFAHRENSTECHNIK UND EINKAUFSMANAG, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и деривати, Каучук - изделия, Каучук - технически артикули за промишлеността, Каучук и пластмаса - преработване, Каучук и деривати, Каучук - изделия, Каучук - технически артикули за промишлеността, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Östringen, Германия.

  2. EHRWA KUNSTSTOFFE UND FORMENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието EHRWA KUNSTSTOFFE UND FORMENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Neuenbürg, Германия.

  3. MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  4. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. NOLD KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието NOLD KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

  6. QUALIPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието QUALIPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв St. Georgen, Германия.

  7. YALCIN AKGÜN KUNSTSTOFFSPRITZGUSS E.K.

    Германия

    Предприятието YALCIN AKGÜN KUNSTSTOFFSPRITZGUSS E.K., e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  8. RIMMELE FORMENTECHNIK

    Германия

    Предприятието RIMMELE FORMENTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  9. FS FORMTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието FS FORMTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ravenstein, Германия.

  10. ULMER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ULMER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Каучук и пластмаса - преработване

Брой резултати

230 Фирми