• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • материали за покривни конструкции

Резултати за

Материали за покривни конструкции

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. PLASTOFORM GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTOFORM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на garden accessories, Building chemicals, adhesive tapes, и screws. Седалището му е в/ъв Waldachtal, Германия.

  2. SOLID-C GMBH

    Германия

    Предприятието SOLID-C GMBH, e Производител, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Heimsheim, Германия.

  3. ZIWI VERTRIEB JÜRGEN WIRTH UND DUSAN ZITNANSKY GBR

    Германия

    Предприятието ZIWI VERTRIEB JÜRGEN WIRTH UND DUSAN ZITNANSKY GBR, e Производител, и работи в сферата на Инсектициди (срещу насекоми). Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Тавани, Груб строеж, Материали за покривни конструкции, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Тавани, Груб строеж, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. KÄRCHER GMBH

    Германия

    Предприятието KÄRCHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Материали за покривни конструкции, Огнеупорни материали и изделия, Материали за покривни конструкции, и Огнеупорни материали и изделия. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  5. PINUS HOLZIMPORT GMBH KARLSRUHE KG

    Германия

    Предприятието PINUS HOLZIMPORT GMBH KARLSRUHE KG, e Производител, и работи в сферата на Огнеупорни материали и изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Материали за покривни конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Материали за покривни конструкции, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VOEN VÖHRINGER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VOEN VÖHRINGER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Berg, Германия.

  2. B + K KERAMIK UND TONWAREN GMBH

    Германия

    Предприятието B + K KERAMIK UND TONWAREN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  3. AS HAUSRENOVIERUNGEN GMBH DACH- UND FASSADENBAU

    Германия

    Предприятието AS HAUSRENOVIERUNGEN GMBH DACH- UND FASSADENBAU, e Производител, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  4. SCHÖLLMANN GMBH

    Германия

  5. BAV DACH UND WAND METALLVERKLEIDUNGEN GMBH

    Германия

  1. KLARO METALLBAU GMBH

    Германия

  2. MAIER GMBH

    Германия

    Предприятието MAIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Kuppenheim, Германия.

  1. HOLZBAU STEGMAIER GMBH

    Германия

    Предприятието HOLZBAU STEGMAIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Essingen, Германия.

  2. GREGOR LAUBER FENSTERBAU GMBH

    Германия

    Предприятието GREGOR LAUBER FENSTERBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  3. STAHLDESIGN UND SERVICE

    Германия

    Предприятието STAHLDESIGN UND SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

  4. HOLZ IN ART GMBH

    Германия

    Предприятието HOLZ IN ART GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени конструкции, Прозорци, Кепенци, Бичен и обработен дървен материал, Дървени конструкции, Прозорци, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Efringen-Kirchen / Istein, Германия.

  5. RICHARD HOMBACH

    Германия

    Предприятието RICHARD HOMBACH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени конструкции, Прозорци, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени конструкции, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Schefflenz, Германия.

  6. JOSEF GÜNTHNER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието JOSEF GÜNTHNER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени конструкции, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  7. ÖSTERLE SÄGEWERK

    Германия

    Предприятието ÖSTERLE SÄGEWERK, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Alfdorf, Германия.

  8. WEISSNER

    Германия

    Предприятието WEISSNER, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  1. BETONFERTIGTEILE WYHLEN GMBH

    Германия

    Предприятието BETONFERTIGTEILE WYHLEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Бетонни конструкции, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Grenzach-Wyhlen, Германия.

  2. HELMUT HEINZMANN

    Германия

    Предприятието HELMUT HEINZMANN, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  3. SWEN KOPPERT

    Германия

    Предприятието SWEN KOPPERT, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  4. SCHREINEREI-FENSTERBAU WALTER KOHLER

    Германия

    Предприятието SCHREINEREI-FENSTERBAU WALTER KOHLER, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Schwörstadt, Германия.

  5. MARTIN HEES HOLZBAU

    Германия

    Предприятието MARTIN HEES HOLZBAU, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Adelberg, Германия.

  6. ROLF KRÜGER ZIMMERGESCHÄFT

    Германия

    Предприятието ROLF KRÜGER ZIMMERGESCHÄFT, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Дървени конструкции, Прозорци, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Дървени конструкции, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Sulzfeld, Германия.

  7. HUMMEL INGENIEURHOLZBAU

    Германия

    Предприятието HUMMEL INGENIEURHOLZBAU, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  8. A. ABELE GMBH

    Германия

    Предприятието A. ABELE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Прозорци, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Erligheim, Германия.

  9. ASAL-HOLZBAU GMBH

    Германия

    Предприятието ASAL-HOLZBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени конструкции, Дървен материал - изделия, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени конструкции, и Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Todtnau, Германия.

  10. FENSTER BRAUN GMBH

    Германия

    Предприятието FENSTER BRAUN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени конструкции, Дървен материал - полуготови изделия, Дървени опаковки, Дървени конструкции, Дървен материал - полуготови изделия, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно