• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • услуги по управление на сондажи

Резултати за

Услуги по управление на сондажи

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. GUTSCHEIN-VERKAUFT

    Германия

    Предприятието GUTSCHEIN-VERKAUFT, e Производител, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Предметна реклама - изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, и Предметна реклама - изделия. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  2. PEOPLE & PROJECTS E.K. - HEADHUNTING | EXECUTIVE SEARCH

    Германия

    Предприятието PEOPLE & PROJECTS E.K. - HEADHUNTING | EXECUTIVE SEARCH, e Производител, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информатика - софтуер, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  3. JURISTENFUCHS.DE - KANZLEI DENKENDORF

    Германия

    Предприятието JURISTENFUCHS.DE - KANZLEI DENKENDORF, e Производител, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Право - консултантски услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Право - консултантски услуги, и Консултантски услуги в областта на управлението. Седалището му е в/ъв Denkendorf, Германия.

  4. JANE DOE GRAPHICS DENISE YÜZBASIOGLU

    Германия

    Предприятието JANE DOE GRAPHICS DENISE YÜZBASIOGLU, e Производител, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Информатика - периферни компютърни устройства, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  5. RHEINTALSOLAR UWE HEILMANN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието RHEINTALSOLAR UWE HEILMANN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Ettenheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. L-CONSULT

    Германия

    Предприятието L-CONSULT, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Lichtenstein, Германия.

  2. XYNTON GMBH

    Германия

    Предприятието XYNTON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Güglingen, Германия.

  3. QM - METHODEN - BERATUNG - SOFTWARE DIPL.-ING. STEPHAN JOHNE

    Германия

    Предприятието QM - METHODEN - BERATUNG - SOFTWARE DIPL.-ING. STEPHAN JOHNE, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  4. GVD GEMEINNÜTZIGE VEREINIGUNG DER DREHTEILEHERSTELLER E.V.

    Германия

    Предприятието GVD GEMEINNÜTZIGE VEREINIGUNG DER DREHTEILEHERSTELLER E.V., e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Търговски справки, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Gosheim, Германия.

  5. WÜHLER & GEBAUER EDV-CONSULTING GMBH

    Германия

    Предприятието WÜHLER & GEBAUER EDV-CONSULTING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Професионални пакети от компютърни програми, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  1. ROTH MANAGEMENT INTERIM MANAGEMENT UND UNTERNEHMENSBERATUNG

    Германия

    Предприятието ROTH MANAGEMENT INTERIM MANAGEMENT UND UNTERNEHMENSBERATUNG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Търговски справки, Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, и Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Седалището му е в/ъв Pfullendorf, Германия.

  2. MIDTCON THORSTEN S. SCHMIDT

    Германия

    Предприятието MIDTCON THORSTEN S. SCHMIDT, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информационни системи, консултантски услуги, Информатика - периферни компютърни устройства, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  1. FUTUREVALUE GROUP AG

    Германия

    Предприятието FUTUREVALUE GROUP AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Управляващ софтуер за предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  2. KARL-INNOVATION REINHARD KARL

    Германия

    Предприятието KARL-INNOVATION REINHARD KARL, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Рейтингова оценка на предприятия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Рейтингова оценка на предприятия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  3. SCHWEIKLE DIENSTLEISTUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWEIKLE DIENSTLEISTUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Търговски справки, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  4. MATUSCHEK DESIGN & MANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието MATUSCHEK DESIGN & MANAGEMENT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  5. DISPO ORGANISATION GMBH

    Германия

    Предприятието DISPO ORGANISATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Консултантски услуги в областта на управлението, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. WS UNTERNEHMENSBERATUNG UND CONTROLLING-SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието WS UNTERNEHMENSBERATUNG UND CONTROLLING-SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Консултантски услуги в областта на управлението, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Консултантски услуги в областта на управлението, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  7. IBM BUSINESS CONSULTING SERVICES GMBH

    Германия

    Предприятието IBM BUSINESS CONSULTING SERVICES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  8. AWS GROUP AG

    Германия

    Предприятието AWS GROUP AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Стратегия за изследване и развитие, Информатика - периферни компютърни устройства, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Стратегия за изследване и развитие. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  1. DETECT VALUE GMBH

    Германия

    Предприятието DETECT VALUE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Консултантски услуги в областта на управлението, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Консултантски услуги в областта на управлението, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  2. SCHWENK GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWENK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Търговски справки. Освен това развива дейност и в сферата на Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, и Консултантски услуги в областта на управлението. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  3. THOMAS EMILI

    Германия

    Предприятието THOMAS EMILI, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Печатане, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, и Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  4. MIESCHKE HOFMANN UND PARTNER (MHP)

    Германия

    Предприятието MIESCHKE HOFMANN UND PARTNER (MHP), e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Управляващ софтуер за предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  5. STIEMER - UNTERNEHMENSBERATUNG + TRAININGSPORTAL FÜR EINKAUF & CONTROLLING

    Германия

    Предприятието STIEMER - UNTERNEHMENSBERATUNG + TRAININGSPORTAL FÜR EINKAUF & CONTROLLING, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  6. KTC-KARLSRUHE TECHNOLOGY CONSULTING GMBH

    Германия

    Предприятието KTC-KARLSRUHE TECHNOLOGY CONSULTING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Консултантски услуги в областта на управлението, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. HOFER-PDC GMBH

    Германия

    Предприятието HOFER-PDC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Промишлени научноизследователски бюра, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. GÜNTER SAUER

    Германия

    Предприятието GÜNTER SAUER, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Dielheim, Германия.

  9. EDV SACHVERSTÄNDIGE ALBRECHT ZIMMERMANN UND MARK ZIMMERMANN

    Германия

    Предприятието EDV SACHVERSTÄNDIGE ALBRECHT ZIMMERMANN UND MARK ZIMMERMANN, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  10. S T A M M GMBH

    Германия

    Предприятието S T A M M GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Hirschhorn, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Услуги по управление на сондажи

Брой резултати

73 Фирми