• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • alexander

Резултати за

Alexander

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. ALEXANDER HARR

    Германия

    Предприятието ALEXANDER HARR, e Производител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки обувки, Дамски обувки, Детски обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, Мъжки обувки, Дамски обувки, Детски обувки, и Спортни обувки и обувки за свободното време. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  2. ALEXANDER RIEGER

    Германия

    Предприятието ALEXANDER RIEGER, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, Картон - производство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  3. ALEXANDER DENN

    Германия

    Предприятието ALEXANDER DENN, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Прозорци, Кепенци, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Прозорци, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.

  4. ALEXANDER WEBER

    Германия

    Предприятието ALEXANDER WEBER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Мрамори и естествени камъни, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Aspach, Германия.

  5. ALEXANDER STÜRMER

    Германия

    Предприятието ALEXANDER STÜRMER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.