• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • baumgartner

Резултати за

Baumgartner

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. BAUMGARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието BAUMGARTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, Електричество - компоненти и части, Електричество - апаратури, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Професионални пакети от компютърни програми, Електричество - компоненти и части, Електричество - апаратури, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Kippenheim, Германия.

  2. BAUMGÄRTNER & HIRSCH WÄRMETECHNIKSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието BAUMGÄRTNER & HIRSCH WÄRMETECHNIKSERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Промишлено отопление - инсталации и техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

  3. BAUMGÄRTNER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BAUMGÄRTNER KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  4. BAUSCHU BAUMGÄRTNER GMBH

    Германия

    Предприятието BAUSCHU BAUMGÄRTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Брави, резета и ключове. Освен това развива дейност и в сферата на Брави, и Брави. Седалището му е в/ъв Adelberg, Германия.

  5. BAUMGÄRTNER GMBH, KAROSSERIE- & FAHRZEUGBAU

    Германия