• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • bohler

Резултати за

Bohler

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. BÖHLER EINBAUTEILE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието BÖHLER EINBAUTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ertingen, Германия.

  2. ULRICH BÖHLER GMBH

    Германия

    Предприятието ULRICH BÖHLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Sulzbach, Германия.

  3. ANTON BÖHLER & SOHN BAUUNTERNEHMUNG GMBH

    Германия

    Предприятието ANTON BÖHLER & SOHN BAUUNTERNEHMUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителство, Бетонни конструкции, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Münsingen, Германия.

  4. GÜNTHER BÖHLER GMBH

    Германия

    Предприятието GÜNTHER BÖHLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Denzlingen, Германия.

  5. HOLZBAU BÖHLER GMBH

    Германия