• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • building machinery and equipment

Резултати за

Building machinery and equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  2. MAUS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието MAUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Philippsburg, Германия.

  3. WECKENMANN ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WECKENMANN ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Строителни машини, и concrete formwork panels. Седалището му е в/ъв Dormettingen, Германия.

  4. J.F. MASCHINEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието J.F. MASCHINEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  5. WEIDNER & LAHR GMBH

    Германия

    Предприятието WEIDNER & LAHR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. OTTO BIRK BAU-GMBH

    Германия

    Предприятието OTTO BIRK BAU-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Строителни машини, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Aitrach, Германия.

  2. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Кранове и мостови кранове, Кошове и грайфери, Повдигащи устройства, Строителни обекти - оборудване, Кранове и мостови кранове, Кошове и грайфери, и Повдигащи устройства. Седалището му е в/ъв Erdmannhausen, Германия.

  3. BOROX INTERNATIONAL AB

    Германия

    Предприятието BOROX INTERNATIONAL AB, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Gäufelden, Германия.

  4. CHRISTIAN & KARL NEUDECK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN & KARL NEUDECK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  5. HANS RUCH GMBH

    Германия

    Предприятието HANS RUCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Nußloch, Германия.

  1. BELOG BETONLOGISTIK VERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието BELOG BETONLOGISTIK VERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  2. IMM CLEANING SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието IMM CLEANING SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Kandern, Германия.

  1. HEBEWERK GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието HEBEWERK GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Кранове и мостови кранове, Лека метална конструкция, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Кранове и мостови кранове. Седалището му е в/ъв Oberboihingen, Германия.

  2. AWEAT MBH

    Германия

    Предприятието AWEAT MBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Sigmaringen, Германия.

  3. STROBACH CONTAINER GMBH

    Германия

    Предприятието STROBACH CONTAINER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  4. MONIKA BECKER

    Германия

    Предприятието MONIKA BECKER, e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Компресори, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Компресори. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  5. KIEFER SCHALUNGSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието KIEFER SCHALUNGSBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Лека метална конструкция, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Durbach, Германия.

  6. REINER REICHERT

    Германия

    Предприятието REINER REICHERT, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sinzheim, Германия.

  7. ROMBOLD & GFRÖHRER GMBH & CO

    Германия

    Предприятието ROMBOLD & GFRÖHRER GMBH & CO, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  8. UHLE + STURM GMBH

    Германия

    Предприятието UHLE + STURM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Пластмаси - опаковки, Груб строеж, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Пластмаси - опаковки, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Künzelsau, Германия.

  1. TEREX GMBH

    Германия

    Предприятието TEREX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  2. WHB WALTER HACK

    Германия

    Предприятието WHB WALTER HACK, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hemsbach, Германия.

  3. ALLCONS MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието ALLCONS MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  4. PALFINGER GMBH

    Германия

    Предприятието PALFINGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Abstatt, Германия.

  5. ROLF HERBOLD GMBH

    Германия

    Предприятието ROLF HERBOLD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителство, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Öhringen, Германия.

  6. HOLGER POIGNÉE HEBETECHNIK

    Германия

    Предприятието HOLGER POIGNÉE HEBETECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  7. ROTH NATURSTEINE BUNTSANDSTEINWERK GMBH

    Германия

    Предприятието ROTH NATURSTEINE BUNTSANDSTEINWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  8. SAB ARTZ UND SERWE GMBH

    Германия

    Предприятието SAB ARTZ UND SERWE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hügelsheim, Германия.

  9. QUADREX GERÜSTBAU GMBH

    Германия

    Предприятието QUADREX GERÜSTBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Тавани, Груб строеж, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Тавани, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Ammerbuch, Германия.

  10. TRISSLER & KIELKOPF GMBH

    Германия

    Предприятието TRISSLER & KIELKOPF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Строителство на промишлени сгради, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Building machinery and equipment

Брой резултати

118 Фирми