• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • catering

Резултати за

Catering

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. SEWEC OZON GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The core business activities of SEWEC OZON are the development, manufacture and sale of ozone generation systems, complete ozone systems and system components, as well as waste air purification systems. Our product range includes: Ozone systems; Ozone destroyers; Ozone generators; Disinfection systems for foodstuffs; Air valves; Static mixers; Hotel pools; Ventilation systems for the catering industry; Drinking water disinfection systems; Dew point temperature measuring equipment

  2. HAKA KUNZ GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HAKA KUNZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Екологични препарати за битови нужди. Освен това развива дейност и в сферата на Decontamination products, Decontamination soaps, industry cleaner, Contract filling, Contract filling of liquid cleaning agents, Contract operations for chemical-technical liquids, Private label cleaning agents, detergents, и Liquid cleaning agents. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  3. NOVUS GLOBAL GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието NOVUS GLOBAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на bathrobes, High-visibility clothing, Bed linen set, Fleece blankets, Terry towelling, Terry towelling promotional items, Textile finishing, Textile sublimation for printers, и Hotel linen. Седалището му е в/ъв Fischingen, Германия.

  4. KIENLE GMBH

    Германия

    Предприятието KIENLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  5. SCHAERER DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието SCHAERER DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Lonsee, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RANCILIO GROUP DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието RANCILIO GROUP DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Weikersheim, Германия.

  2. ROLAND GÜNTHER

    Германия

    Предприятието ROLAND GÜNTHER, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Althütte, Германия.

  3. BEHR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BEHR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  4. PANODIS GMBH

    Германия

    Предприятието PANODIS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  5. PM - MAUCERI GMBH

    Германия

    Предприятието PM - MAUCERI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ötigheim, Германия.

  1. FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  2. SOFTART

    Германия

    Предприятието SOFTART, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  1. MENU SYSTEM GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието MENU SYSTEM GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. TAM-EUROPE LIMITED

    Германия

    Предприятието TAM-EUROPE LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Besigheim, Германия.

  3. TOP² ANRICHTESYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието TOP² ANRICHTESYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Наем на промишлени съоръжения, Професионални кухни - машини и техника, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  4. BOBECK GASTROTEC GMBH

    Германия

    Предприятието BOBECK GASTROTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.

  5. HILBINOX EDELSTAHLVERARBEITUNG

    Германия

    Предприятието HILBINOX EDELSTAHLVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Лека метална конструкция, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Engen, Германия.

  6. WAGNER GBR

    Германия

    Предприятието WAGNER GBR, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  7. MERCIMONIUM GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MERCIMONIUM GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  8. BUSINESS-CATERING FREIBURG GMBH

    Германия

    Предприятието BUSINESS-CATERING FREIBURG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  1. GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. OPTIBOARD BY 1TECOPLAST GMBH

    Германия

    Предприятието OPTIBOARD BY 1TECOPLAST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ресторантьорско оборудване. Седалището му е в/ъв Waldachtal, Германия.

  3. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

    Германия

    Предприятието BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, e Производител, и работи в сферата на Рязане на плодове и зеленчуци - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Месомелачки за столови, Месарници - машини и техника, Месомелачки за столови, и Месарници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reichenau, Германия.

  4. MAAS INTERNATIONAL (DEUTSCHLAND) GMBH

    Германия

    Предприятието MAAS INTERNATIONAL (DEUTSCHLAND) GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени столови, и Обществени столови. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  5. KULTURBRAUEREI HEIDELBERG AKTIENGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието KULTURBRAUEREI HEIDELBERG AKTIENGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  6. KARL FRITZ GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KARL FRITZ GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. BOHNER PRODUKTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието BOHNER PRODUKTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  8. RGK-GROSSKÜCHEN-HERSTELLUNGS-GMBH & CO. KG

    Германия

  9. SUDHAUS BRAUEREI UND GASTRONOMIE GMBH

    Германия

  10. FRANKE FOODSERVICE SYSTEMS GMBH

    Германия

Филтри

Резултати за

Catering

Брой резултати

30 Фирми