• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • conglomerates

Резултати за

Conglomerates

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. BECK GMBH

    Германия

    Предприятието BECK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  2. ERATH BETONWERK BETONFERTIGTEILE BAUSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието ERATH BETONWERK BETONFERTIGTEILE BAUSTAHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Offenau, Германия.

  3. IBK FERTIGBAU BETONWERK VILLINGEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието IBK FERTIGBAU BETONWERK VILLINGEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Цимент и добавки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  4. FEHR & FEHR KELLERBAU GMBH

    Германия

    Предприятието FEHR & FEHR KELLERBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Груб строеж, Довършителни работи, Цимент и добавки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  5. TEAM NANOTEC GMBH

    Германия

    Предприятието TEAM NANOTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Изделия от бетон и строителни брикети, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - компоненти и части, Бичен и обработен дървен материал, Изделия от бетон и строителни брикети, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BETONWERK MALSCH GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието BETONWERK MALSCH GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Цимент и добавки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  2. ACS UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ACS UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Изделия от бетон и строителни брикети, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Rielasingen-Worblingen, Германия.

  3. ROBERT WENK

    Германия

    Предприятието ROBERT WENK, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Мраморни стълбища, Изделия от бетон и строителни брикети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Мраморни стълбища, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Neckargemünd, Германия.

  4. BRAUN-STEINE GMBH

    Германия

    Предприятието BRAUN-STEINE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, Промишлени подове и подови настилки, Плочи - бетон, Свързващи блокове при зидария, Промишлени подове и подови настилки, stone paving stones, и Плочи - бетон. Седалището му е в/ъв Amstetten, Германия.

  5. GRÜN UG

    Германия

    Предприятието GRÜN UG, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Тавани, Груб строеж, Изделия от бетон и строителни брикети, Бичен и обработен дървен материал, Тавани, Груб строеж, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Balzheim, Германия.

  1. BBZ BALINGER BETONZENTRALE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BBZ BALINGER BETONZENTRALE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Пътен транспорт, Пясъци и чакъли, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. DESIGNHIMMEL E.K.

    Германия

    Предприятието DESIGNHIMMEL E.K., e Производител, и работи в сферата на Рамки за картини и поставяне в рамки. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Изделия от бетон и строителни брикети, Улично осветление - промишлено и търговско, Домашно осветление и аксесоари, Довършителни работи, Изделия от бетон и строителни брикети, Улично осветление - промишлено и търговско, и Домашно осветление и аксесоари. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  1. FORM IN FUNKTION GÜNTER PETERHOFF

    Германия

    Предприятието FORM IN FUNKTION GÜNTER PETERHOFF, e Производител, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Плочи - бетон, Изделия от бетон и строителни брикети, и Плочи - бетон. Седалището му е в/ъв Reichenbach, Германия.

  2. AQUATYX WASSERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието AQUATYX WASSERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Изделия от бетон и строителни брикети, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  3. BETON-FERTIGTEIL-UNION GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BETON-FERTIGTEIL-UNION GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Бетонни стълбове. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, Изделия от бетон и строителни брикети, Плочи - бетон, Свързващи блокове при зидария, Изделия от бетон и строителни брикети, и Плочи - бетон. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  4. EDAMA LEICHTBETONVERFAHRENSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието EDAMA LEICHTBETONVERFAHRENSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Изделия от бетон и строителни брикети, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. HERDLE BAUSTOFFE UND TRANSPORT GMBH

    Германия

    Предприятието HERDLE BAUSTOFFE UND TRANSPORT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Тухли, Изделия от бетон и строителни брикети, Тухли, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  6. J. HÄGE BAU-CENTER GMBH

    Германия

    Предприятието J. HÄGE BAU-CENTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Тухли, Изделия от бетон и строителни брикети, Тухли, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  7. NIEMANN LEICHTBETON GMBH

    Германия

    Предприятието NIEMANN LEICHTBETON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Покрития - сглобяеми елементи, Плочи - бетон, Покрития - сглобяеми елементи, и Плочи - бетон. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  8. BIRCO BAUSTOFFWERK GMBH

    Германия

    Предприятието BIRCO BAUSTOFFWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  1. LIEFERBETONWERK GMBH

    Германия

    Предприятието LIEFERBETONWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. BIRKENMEIER MANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието BIRKENMEIER MANAGEMENT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, и Свързващи блокове при зидария. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  3. SCHWÖRER BAUSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWÖRER BAUSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  4. ADOLF BRAUN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието ADOLF BRAUN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Todtnau, Германия.

  5. EGON ELSÄSSER BAUINDUSTRIE KG

    Германия

    Предприятието EGON ELSÄSSER BAUINDUSTRIE KG, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Geisingen, Германия.

  6. GEWIE TECHNOLOGIE GMBH

    Германия

    Предприятието GEWIE TECHNOLOGIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Плочи - бетон, и Плочи - бетон. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  7. KRONIMUS AKTIENGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието KRONIMUS AKTIENGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, и Свързващи блокове при зидария. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

  8. UFT UMWELT- UND FLUID-TECHNIK DR. H. BROMBACH GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието UFT UMWELT- UND FLUID-TECHNIK DR. H. BROMBACH GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Отводни канали - бетон, и Отводни канали - бетон. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  9. ZEMENTROHR- UND BETONWERKE KARL RÖSER & SOHN GMBH

    Германия

    Предприятието ZEMENTROHR- UND BETONWERKE KARL RÖSER & SOHN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Отводни канали - бетон, и Отводни канали - бетон. Седалището му е в/ъв Mundelsheim, Германия.

  10. ADE NATUR- UND KUNSTSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието ADE NATUR- UND KUNSTSTEINE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Kohlberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно