• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cork

Резултати за

Cork

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. PETER LÜCK E.K.

    Германия

    Предприятието PETER LÜCK E.K., e Производител, и работи в сферата на Фураж и слама. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Коркови запушалки, Дървен материал - изделия, Рамки за картини и поставяне в рамки, Дървообработване - машини и техника, Коркови запушалки, Дървен материал - изделия, и Рамки за картини и поставяне в рамки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. RICH PRAEZISION GMBH

    Германия

    Предприятието RICH PRAEZISION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Корк - изделия. Седалището му е в/ъв Riederich, Германия.

  3. AMADIACORK DESIGNED BY NATURE

    Германия

    Предприятието AMADIACORK DESIGNED BY NATURE, e Производител, и работи в сферата на Корк - изделия. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  4. PROMEDA

    Германия

    Предприятието PROMEDA, e Производител, и работи в сферата на Коркови плочи и облицовки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. NABO-KORK VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието NABO-KORK VERTRIEBS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Корк - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Коркови плочи и облицовки, и Коркови плочи и облицовки. Седалището му е в/ъв Erlenbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WENZEL HARANT GMBH

    Германия

    Предприятието WENZEL HARANT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Корк - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - изделия, и Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Gerabronn, Германия.