• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • databases

Резултати за

Databases

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. INFORM TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието INFORM TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, electronic security equipment and systems, database management, Програмиране и програмни продукти, и printed circuit design. Седалището му е в/ъв Stockach, Германия.

  2. BECHARGED GMBH

    Германия

    Предприятието BECHARGED GMBH, e Производител, и работи в сферата на Програмни продукти за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Energy Management Software. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  3. ÜBERSETZUNGSBÜRO DR. SHOAIB

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO DR. SHOAIB, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  4. KONTAKT ENDRESS+HAUSER MESSTECHNIK GMBH+CO. KG

    Германия

    Предприятието KONTAKT ENDRESS+HAUSER MESSTECHNIK GMBH+CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Освен това развива дейност и в сферата на Приложни програми и антивируси, и Приложни програми и антивируси. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  5. IBM DEUTSCHLAND ENTERPRISE BUSINESS SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието IBM DEUTSCHLAND ENTERPRISE BUSINESS SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Информатика - периферни компютърни устройства, и Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Седалището му е в/ъв Ehningen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ISB INSTITUT FÜR SOFTWARE-ENTWICKLUNG UND EDV-BERATUNG AKTIENGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието ISB INSTITUT FÜR SOFTWARE-ENTWICKLUNG UND EDV-BERATUNG AKTIENGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, и Професионални пакети от компютърни програми. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. UNICOMPUTER SOFTWARE-ENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието UNICOMPUTER SOFTWARE-ENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Професионални пакети от компютърни програми. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. HENHAPPL & BABINSKY EINSATZLEITSYSTEME OHG

    Германия

    Предприятието HENHAPPL & BABINSKY EINSATZLEITSYSTEME OHG, e Производител, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. HEGLMEIER UND PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието HEGLMEIER UND PARTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Седалището му е в/ъв Berglen, Германия.

  5. IFAX-GMBH

    Германия

    Предприятието IFAX-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  1. COMELEO SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието COMELEO SYSTEMS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Информатика - микро-компютри, и Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Седалището му е в/ъв Ammerbuch, Германия.

  2. DIRECT SERVICES GMBH

    Германия

    Предприятието DIRECT SERVICES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, и Професионални пакети от компютърни програми. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.