• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fabrics for furnishings

Резултати за

Fabrics for furnishings

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. SIEGFRIED ROTH

    Германия

    Предприятието SIEGFRIED ROTH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  2. BILLERBECK BETTEN-UNION GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието BILLERBECK BETTEN-UNION GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  3. AWV - ABENSBERGER - WAREN- VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието AWV - ABENSBERGER - WAREN- VERTRIEBS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Wellendingen, Германия.

  4. AFSHARI ORIENTTEPPICHE LINDA MUTTERER

    Германия

    Предприятието AFSHARI ORIENTTEPPICHE LINDA MUTTERER, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Тапицерии, Килими и мокети, Ориенталски килими, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тапицерии, Килими и мокети, и Ориенталски килими. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  5. KLEINMANN TEXTIL + DESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието KLEINMANN TEXTIL + DESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Спално бельо, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STOGATEX TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието STOGATEX TEXTIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Освен това развива дейност и в сферата на Прозорци, Кепенци, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Прозорци, Кепенци, Тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. INNENHIMMEL - DEKO PETER ROHRBACH

    Германия

    Предприятието INNENHIMMEL - DEKO PETER ROHRBACH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Мъжки дрехи, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Neuenstadt, Германия.

  3. EHRMANN & CO. NÄHEREI FÜR HEIMTEXTILIEN GMBH

    Германия

    Предприятието EHRMANN & CO. NÄHEREI FÜR HEIMTEXTILIEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  4. STRICKEREI MARKUS BITZER

    Германия

    Предприятието STRICKEREI MARKUS BITZER, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  5. BAUMEISTER TEXTILVERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието BAUMEISTER TEXTILVERTRIEB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  1. MY-PILLOW-FACTORY.DE

    Германия

    Предприятието MY-PILLOW-FACTORY.DE, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  2. TEPPICH-DRECHSLE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието TEPPICH-DRECHSLE GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тапицерии, и Тапицерии. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  1. PARALUME GMBH

    Германия

    Предприятието PARALUME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Декоративни осветителни тела. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Тъкани за мебелното обзавеждане, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. A&A AMINI ART GMBH

    Германия

    Предприятието A&A AMINI ART GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тапицерии, и Тапицерии. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. BRAUN COLLECTION SIEGFRIED UND STEFAN BRAUN OHG

    Германия

    Предприятието BRAUN COLLECTION SIEGFRIED UND STEFAN BRAUN OHG, e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тапицерии, и Тапицерии. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. IMD INTERNATIONALE MESSE DESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието IMD INTERNATIONALE MESSE DESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Neuenstadt, Германия.

  5. DOMANIECKI CARPETENCE GMBH

    Германия

    Предприятието DOMANIECKI CARPETENCE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тапицерии, и Тапицерии. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  6. GAENSLEN & VÖLTER GMBH + CO KG

    Германия

    Предприятието GAENSLEN & VÖLTER GMBH + CO KG, e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  7. KATZSCHNER & CO. KG.

    Германия

  8. IMMENSTAADER GARDINENFABRIK GMBH & CO. KG

    Германия

  1. EHRMANN & CO NÄHEREI FÜR HEIMTEXTILIEN GMBH

    Германия

  2. PAUL MAUTE GMBH

    Германия

  3. HANS VEIT GMBH

    Германия