• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • hormann co

Резултати за

Hormann co

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. RAIMUND HÖRMANN

    Германия

    Предприятието RAIMUND HÖRMANN, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Риби, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. BERTHOLD DAUBNER & JENS HÖRMANN GBR

    Германия

    Предприятието BERTHOLD DAUBNER & JENS HÖRMANN GBR, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Мебели и рафтове за офиса, Акустична изолация - материали, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Мебели и рафтове за офиса, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  3. KETTENFABRIK FRITZ HÖRMANN, INH. FREDDY HÖRMANN

    Германия

    Предприятието KETTENFABRIK FRITZ HÖRMANN, INH. FREDDY HÖRMANN, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  4. HÖRMANN GMBH. & CO.

    Германия

    Предприятието HÖRMANN GMBH. & CO., e Производител, и работи в сферата на Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Heubach, Германия.