• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial engineering plastics

Резултати за

Industrial engineering plastics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Etimex realises high-quality packaging solutions for food, pet food, baby food, convenience items, pharmaceuticals and technical items alongside you. With our highly motivated and experienced team, we offer the maximum flexibility and efficiency for your requirements of packaging solutions consisting of plastic films and plastic containers. We use leading technologies in the extrusion, thermoforming, injection moulding, barrier injection moulding and IML (in-mould labelling) production stages. We support you from the initial idea through design development, prototype production (3D) and pilot tool and tool manufacturing, right up to production and delivery. Product packaging of the highest level. Plastic packaging has been our contribution to the optimal protection and attractive presentation of your high-quality products for more than 65 years. ETIMEX produces: MEAL TRAYS, THERMOFORMING SHEETS, FLEXIBLE FILMS, PHARMACEUTICAL FILMS, INJECTION MOULDING CUPS, SEALING FILMS.

  2. ROBERT GRIESHABER GMBH & CO. KG FABRIK FÜR FEINMECHANIK

    Германия

    Предприятието ROBERT GRIESHABER GMBH & CO. KG FABRIK FÜR FEINMECHANIK, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаса - изделия за механиката, и Пластмаса - изделия за механиката. Седалището му е в/ъв Eisenbach, Германия.

  3. KUNSTSTOFF VERTRIEB DR. SCHIFFERS GMBH & CO. KG

    Германия

  4. DOTT. GALLINA S.R.L. VERKAUFSBÜRO DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието DOTT. GALLINA S.R.L. VERKAUFSBÜRO DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Eberstadt, Германия.

  5. RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG WOLFGANG RÜHLE

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFVERARBEITUNG WOLFGANG RÜHLE, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Böhmenkirch, Германия.

  2. MATVANCED SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието MATVANCED SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. HINTERBERGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HINTERBERGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  4. HEINZ HENGSTELER

    Германия

    Предприятието HEINZ HENGSTELER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  5. THIEME GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието THIEME GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  1. METZ PLASTIK GMBH UND CO. KG

    Германия

    Предприятието METZ PLASTIK GMBH UND CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки, и Пластмаси - изделия за производството на играчки. Седалището му е в/ъв Bietigheim, Германия.

  2. NEUGART GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието NEUGART GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Aldingen, Германия.

  1. POLYONE TH. BERGMANN GMBH

    Германия

  2. TECHFORM GBR

    Германия

    Предприятието TECHFORM GBR, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Aichhalden, Германия.

  3. DRESS - BAG PRODUKTION ROLAND WEIHBRECHT E.K.

    Германия

    Предприятието DRESS - BAG PRODUKTION ROLAND WEIHBRECHT E.K., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тънки пластмасови покрития, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тънки пластмасови покрития, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  4. EBERLE SPRITZGIESSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието EBERLE SPRITZGIESSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Niedernhall, Германия.

  5. PROFILEX WIESSNER + BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието PROFILEX WIESSNER + BAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Профилирани изделия от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  6. SOMA GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SOMA GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Obernheim, Германия.

  7. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG BÜHLER GMBH

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFVERARBEITUNG BÜHLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Grafenberg, Германия.

  8. ALDINGER INDUSTRIES AIROVATION GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALDINGER INDUSTRIES AIROVATION GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Nagold, Германия.

  1. BADA AG

    Германия

    Предприятието BADA AG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - изделия за строителството, Plastic components, thermoplastic elastomers, и plastic and polyesters. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  2. WILKES KUNSTSTOFFE GMBH, STANDORT HEILBRONN

    Германия

    Предприятието WILKES KUNSTSTOFFE GMBH, STANDORT HEILBRONN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Gundelsheim, Германия.

  3. ACRYL-TECHNIK ENSSLE GMBH

    Германия

    Предприятието ACRYL-TECHNIK ENSSLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  4. ADOMA GMBH

    Германия

    Предприятието ADOMA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Technical moulding of plastic parts, Plastic parts, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Promotional items and products made from plastic. Седалището му е в/ъв Wangen Im Allgäu, Германия.

  5. FLIEGERLAND

    Германия

    Предприятието FLIEGERLAND, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Плюшени играчки, Пластмаси - изделия за производството на играчки, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, и Плюшени играчки. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  6. HELMUT RÖCK GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT RÖCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - медицински изделия, и Пластмаси - медицински изделия. Седалището му е в/ъв Lenningen, Германия.

  7. BÜHLER

    Германия

    Предприятието BÜHLER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Pfalzgrafenweiler, Германия.

  8. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Германия

    Предприятието CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  9. WETEC FASERVERBUNDBAUTEILE

    Германия

    Предприятието WETEC FASERVERBUNDBAUTEILE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  10. PUR-TECH GMBH

    Германия

    Предприятието PUR-TECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Industrial engineering plastics

Брой резултати

162 Фирми