• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • kohl

Резултати за

Kohl

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. KOHL-SPORT GMBH

    Германия

    Предприятието KOHL-SPORT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Видове спорт - принадлежности. Седалището му е в/ъв Heddesheim, Германия.

  2. BAGGIO KARL-HEINZ KOHL

    Германия

    Предприятието BAGGIO KARL-HEINZ KOHL, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Чанти, Тъкани, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Чанти, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Sinzheim, Германия.

  3. GEORG KOHL GMBH

    Германия

    Предприятието GEORG KOHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография, Сериграфия, Печатане, Репрография, Сериграфия, и Печатане. Седалището му е в/ъв Brackenheim, Германия.