• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • mechanical finishing work

Резултати за

Mechanical finishing work

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. ROTH & SCHODER GMBH

    Германия

    Предприятието ROTH & SCHODER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обща механика - работа с материали на клиента, Довършителни работи, Строителство на промишлени сгради, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обща механика - работа с материали на клиента, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Billigheim, Германия.

  2. LEHRE SYSTEMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието LEHRE SYSTEMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Печат и набор - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Nagold, Германия.

  3. AMS STEUERUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието AMS STEUERUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обща механика - работа с материали на клиента, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обща механика - работа с материали на клиента, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

  4. KÜBLER & ESSIG GMBH

    Германия

    Предприятието KÜBLER & ESSIG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Печат и набор - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Ebhausen, Германия.