• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • nurseries

Резултати за

Nurseries

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. TENNIS-KLENERT ZIEGELMÜHLE

    Германия

    Предприятието TENNIS-KLENERT ZIEGELMÜHLE, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. RAINER SCHRODE GMBH

    Германия

    Предприятието RAINER SCHRODE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Довършителни работи, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Hayingen, Германия.

  3. KOHL-SPORT GMBH

    Германия

    Предприятието KOHL-SPORT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Видове спорт - принадлежности. Седалището му е в/ъв Heddesheim, Германия.

  4. WAHLERREBEN GBR

    Германия

    Предприятието WAHLERREBEN GBR, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  5. DR. RICHARD FEGER

    Германия

    Предприятието DR. RICHARD FEGER, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Занаятчийско изкуство, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Занаятчийско изкуство. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BLUMEN ELFNER GBR

    Германия

    Предприятието BLUMEN ELFNER GBR, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. HOFSTETTER MÜHLE GMBH

    Германия

    Предприятието HOFSTETTER MÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Heiligenberg, Германия.

  3. BERTHOLD FISCHER

    Германия

    Предприятието BERTHOLD FISCHER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Massenbachhausen, Германия.

  4. ROLAND WIEBER

    Германия

    Предприятието ROLAND WIEBER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Мрамори и естествени камъни, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Riegel, Германия.

  5. BOHN GBR

    Германия

    Предприятието BOHN GBR, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Суров дървен материал, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Gschwend, Германия.

  1. GEBRÜDER GALL GMBH

    Германия

    Предприятието GEBRÜDER GALL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  2. KORB UND STUHLFLECHTEREI, EDGAR HEMPFLING

    Германия

    Предприятието KORB UND STUHLFLECHTEREI, EDGAR HEMPFLING, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Занаятчийско изкуство, Бамбук и тръстика - изделия, Разсадници и лесовъдство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Занаятчийско изкуство, и Бамбук и тръстика - изделия. Седалището му е в/ъв Alpirsbach, Германия.

  1. RUOF GRÜN RAUM KONZEPTE

    Германия

    Предприятието RUOF GRÜN RAUM KONZEPTE, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  2. EASTWEST-TRADING GMBH

    Германия

    Предприятието EASTWEST-TRADING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Храна за животновъдството, Инертни материали за сградовото строителство, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Храна за животновъдството, и Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  3. HANS BRAUN

    Германия

    Предприятието HANS BRAUN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Плодове, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Mahlspüren Im Tal, Германия.

  4. WAGNER GÄRTEN KARLHEINZ WAGNER

    Германия

    Предприятието WAGNER GÄRTEN KARLHEINZ WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Neresheim, Германия.

  5. HEINZELMANN GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HEINZELMANN GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Бичен и обработен дървен материал, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Pfronstetten, Германия.

  6. OTTO ARNOLD GMBH

    Германия

    Предприятието OTTO ARNOLD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  7. JOACHIM WIEBER

    Германия

    Предприятието JOACHIM WIEBER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Essingen, Германия.

  8. HERMANN KIEFER

    Германия

    Предприятието HERMANN KIEFER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Bad Urach, Германия.

  1. BADISCHE TERRAZZO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието BADISCHE TERRAZZO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

  2. LF TEXTILBAND GMBH

    Германия

    Предприятието LF TEXTILBAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Разсадници и лесовъдство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.

  3. GÜNTHER WEISS

    Германия

    Предприятието GÜNTHER WEISS, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

  4. PETER SCHICK GARTENGESTALTUNG

    Германия

    Предприятието PETER SCHICK GARTENGESTALTUNG, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Achstetten, Германия.

  5. IKS COMPUTERSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието IKS COMPUTERSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Газ и нефт - добив, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  6. M. DECHENT PFLANZENSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието M. DECHENT PFLANZENSERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  7. GESCHENKBAND.COM

    Германия

    Предприятието GESCHENKBAND.COM, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Mainhardt, Германия.

  8. ALEXANDER WEBER

    Германия

    Предприятието ALEXANDER WEBER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Мрамори и естествени камъни, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Aspach, Германия.

  9. ALFRED MOECK KG

    Германия

    Предприятието ALFRED MOECK KG, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, Мрамори и естествени камъни, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Lenningen, Германия.

  10. HOCHRHEIN GARTEN

    Германия

    Предприятието HOCHRHEIN GARTEN, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Albbruck, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно