• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • packaging equipment

Резултати за

Packaging equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Hugo Beck is a world leading specialist in fully automatic horizontal flowpack machines, film packaging machines, paper packaging machines and automation solutions with the range of 3, 000 to 18, 000 cycle-per-hour. Hugo Beck machines are currently being used successfully across a wide range of industries, including pharmaceuticals, medical technology, food, confectionery, e-commerce, household goods, print and multimedia products, tissue, glass and wood. We develop and produce tailored machine solutions for sustainable packaging in film or paper and also supply all peripheral devices. Whether customised or standard machines, our comprehensive portfolio includes flowpack machines, continuous and intermittent Form Fill and Seal machines for flowpacks, poly bags and shrink packs, sleeve wrappers, shrink tunnels, post-print processing systems, feeders, robots and handling systems. We aim to make packaging as resource-efficient as possible. From extremely tight packaging that minimises the use of film to flexible machine solutions, which allow the production of film and paper packaging on just one machine or pure paper packaging machinery – we have your sustainability needs covered.

  2. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изолиращи опаковки от пластмаса, vacuum sealing machines, counter top air tight packaging machines, vacuum packing machines, и Изолиращи опаковки от пластмаса. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  3. SAROPACK GMBH- FOLIENVERPACKUNGSSPEZIALIST NR. 1

    Германия

    Предприятието SAROPACK GMBH- FOLIENVERPACKUNGSSPEZIALIST NR. 1, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  4. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане с бандероли - машини, film wrappers, Опаковане с бандероли - машини, Welding machines for plastics, и packaging machines. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  5. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на mechanical engineering, thermoforming lines, и thermoforming machines. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KOMET MASCHINENFABRIK GMBH

    Германия

    Предприятието KOMET MASCHINENFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Plochingen, Германия.

  2. OPTIMA NONWOVENS GMBH

    Германия

    Предприятието OPTIMA NONWOVENS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне в обков - машини, Machines, custom-built, packaging line, Поставяне в обков - машини, и machine building. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  3. OPTIMA CONSUMER GMBH

    Германия

    Предприятието OPTIMA CONSUMER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на fillers, Tinting machine, и machine building. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  4. RICO GMBH

    Германия

    Предприятието RICO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Willstätt, Германия.

  5. STAUDT VERSCHLIESSANLAGEN INH. HEIDRUN STAUDT

    Германия

    Предприятието STAUDT VERSCHLIESSANLAGEN INH. HEIDRUN STAUDT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  1. NORDEN GMBH

    Германия

    Предприятието NORDEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  2. EME ENGLER MASCHINEN- UND ERSATZTEILHANDEL

    Германия

    Предприятието EME ENGLER MASCHINEN- UND ERSATZTEILHANDEL, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  1. ISHIDA GMBH

    Германия

    Предприятието ISHIDA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  2. OR-PRESS

    Германия

    Предприятието OR-PRESS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Опаковки от хартия и картон, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  3. ILO

    Германия

    Предприятието ILO, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

  4. ICOMA ZGS GMBH

    Германия

    Предприятието ICOMA ZGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kappelrodeck, Германия.

  5. SILCOPLAN ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието SILCOPLAN ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Orsingen-Nenzingen, Германия.

  6. PACKTECH GMBH VERPACKUNGSSYSTEME

    Германия

    Предприятието PACKTECH GMBH VERPACKUNGSSYSTEME, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на heat-shrink film wrapping machinery, vacuum packing machines, и pallet wrappers. Седалището му е в/ъв Ochsenhausen, Германия.

  7. ELTEC MÜLLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ELTEC MÜLLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Информатика - софтуер, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

  8. GMP GERMAN MACHINE PARTS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GMP GERMAN MACHINE PARTS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. SÖHNEL MASCHINENBAU INH.LOTHAR MÖSCHLE

    Германия

    Предприятието SÖHNEL MASCHINENBAU INH.LOTHAR MÖSCHLE, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Baltmannsweiler, Германия.

  2. ROBOMOTION GMBH

    Германия

    Предприятието ROBOMOTION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  3. ANDREAS SIEBLER VERPACKUNGSMASCHINEN

    Германия

    Предприятието ANDREAS SIEBLER VERPACKUNGSMASCHINEN, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Remchingen, Германия.

  4. LINKTEC ENGINEERING

    Германия

    Предприятието LINKTEC ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Limbach, Германия.

  5. EWOTECH VERPACKUNGS + FÜLLTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието EWOTECH VERPACKUNGS + FÜLLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Проектантски бюра - ПГС, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Nattheim, Германия.

  6. IVT ULRICH PRESCHER

    Германия

    Предприятието IVT ULRICH PRESCHER, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Küssaberg, Германия.

  7. FISCHERTECH GMBH

    Германия

    Предприятието FISCHERTECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sasbach, Германия.

  8. MST-SWATOCH E.K.

    Германия

    Предприятието MST-SWATOCH E.K., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  9. VMS-MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието VMS-MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Obersontheim, Германия.

  10. MVS-IMCI MASCHINENBAU UND VERPACKUNGSSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието MVS-IMCI MASCHINENBAU UND VERPACKUNGSSERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Packaging equipment

Брой резултати

60 Фирми

Категория