• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • paper for packaging

Резултати за

Paper for packaging

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Hugo Beck is a world leading specialist in fully automatic horizontal flowpack machines, film packaging machines, paper packaging machines and automation solutions with the range of 3, 000 to 18, 000 cycle-per-hour. Hugo Beck machines are currently being used successfully across a wide range of industries, including pharmaceuticals, medical technology, food, confectionery, e-commerce, household goods, print and multimedia products, tissue, glass and wood. We develop and produce tailored machine solutions for sustainable packaging in film or paper and also supply all peripheral devices. Whether customised or standard machines, our comprehensive portfolio includes flowpack machines, continuous and intermittent Form Fill and Seal machines for flowpacks, poly bags and shrink packs, sleeve wrappers, shrink tunnels, post-print processing systems, feeders, robots and handling systems. We aim to make packaging as resource-efficient as possible. From extremely tight packaging that minimises the use of film to flexible machine solutions, which allow the production of film and paper packaging on just one machine or pure paper packaging machinery – we have your sustainability needs covered.

  2. CP CUSHION PACK GMBH & CO.KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието CP CUSHION PACK GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  3. HOSTI GMBH

    Германия

    Предприятието HOSTI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Pfedelbach, Германия.

  4. SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картон за мебелната индустрия. Освен това развива дейност и в сферата на Картон за амбалажната промишленост, Специален картон и картон за техническо ползване, Велпапе, Опаковки от хартия и картон, Картон за амбалажната промишленост, Специален картон и картон за техническо ползване, Велпапе, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Vaihingen An Der Enz, Германия.

  5. HERMA GMBH

    Германия

    Предприятието HERMA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за поставяне на етикети, labels, Машини за поставяне на етикети, self-adhesive materials, и Labelling systems. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RB VERPACKUNGEN UG MBH

    Германия

    Предприятието RB VERPACKUNGEN UG MBH, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Картонени кутии, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Картонени кутии, lithographed cases, canisters, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  2. FRITZ SCHABER GMBH

    Германия

    Предприятието FRITZ SCHABER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Специален картон и картон за техническо ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Велпапе, Опаковки от хартия и картон, Велпапе, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Oberboihingen, Германия.

  3. KARTONVEREDLUNG KNAPP GMBH

    Германия

    Предприятието KARTONVEREDLUNG KNAPP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на boxes, folding cases, paperboard containers, и blister packs. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  4. MYCDVD - ALL ABOUT DISCS.

    Германия

    Предприятието MYCDVD - ALL ABOUT DISCS., e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Печатане - офсет, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Печатане - офсет. Седалището му е в/ъв Aichwald, Германия.

  5. BANDORAS GMBH

    Германия

    Предприятието BANDORAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  1. POHL-SCANDIA GMBH

    Германия

    Предприятието POHL-SCANDIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  2. DIE FALTSCHACHTEL MANUFAKTUR THOMAS DRÜPPEL

    Германия

    Предприятието DIE FALTSCHACHTEL MANUFAKTUR THOMAS DRÜPPEL, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  1. AMBIENTE UND IMPORT HANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието AMBIENTE UND IMPORT HANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Pfedelbach, Германия.

  2. GOELZ-DRUCK GMBH

    Германия

    Предприятието GOELZ-DRUCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Етикети и знаци на производителя, облекло, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, и Етикети и знаци на производителя, облекло. Седалището му е в/ъв Mengen, Германия.

  3. LA BORSA GBR KROHMER & LORCH

    Германия

    Предприятието LA BORSA GBR KROHMER & LORCH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени папки, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени папки. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  4. HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN

    Германия

    Предприятието HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Hardheim, Германия.

  5. KRUG MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието KRUG MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за поставяне на етикети, Информатика - софтуер, Принтери за компютри, Опаковки от хартия и картон, Машини за поставяне на етикети, Информатика - софтуер, Принтери за компютри, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Waldbrunn, Германия.

  6. DÜRRSCHNABEL MARKETING KONFEKTIONIERUNG GMBH

    Германия

    Предприятието DÜRRSCHNABEL MARKETING KONFEKTIONIERUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Козметични средства, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Търговско опаковане по поръчка, Козметични средства, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Bietigheim, Германия.

  7. PRÄSENTVERPACKUNG24

    Германия

    Предприятието PRÄSENTVERPACKUNG24, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  8. MULTI PACKAGING SERVICES GMBH

    Германия

    Предприятието MULTI PACKAGING SERVICES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. BAUMANN SAATZUCHTBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието BAUMANN SAATZUCHTBEDARF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Waldenburg, Германия.

  2. HACK TASCHEN

    Германия

    Предприятието HACK TASCHEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Чанти, куфарчета и дамски чанти. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  3. PCERGON

    Германия

    Предприятието PCERGON, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  4. GERHARD EISELE

    Германия

    Предприятието GERHARD EISELE, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Етикети и знаци на производителя, облекло, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, и Етикети и знаци на производителя, облекло. Седалището му е в/ъв Donzdorf, Германия.

  5. PULS2 UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието PULS2 UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  6. RUNTIME PACKAGING GMBH

    Германия

    Предприятието RUNTIME PACKAGING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  7. DRUCKEREI HOCKER E.K.

    Германия

    Предприятието DRUCKEREI HOCKER E.K., e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Hirschhorn, Германия.

  8. HORN WERTHEIM GMBH

    Германия

    Предприятието HORN WERTHEIM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Опаковки от хартия и картон, и folding cases. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  9. ROBERT RIESTER

    Германия

    Предприятието ROBERT RIESTER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  10. CAMPAIGN E.K

    Германия

    Предприятието CAMPAIGN E.K, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмасови материи - домашни артикули, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно