• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic coating

Резултати за

Plastic coating

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. ILTEC INDUSTRIEDRUCK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ILTEC INDUSTRIEDRUCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Frickenhausen, Германия.

  2. AKS COATINGS GMBH

    Германия

    Предприятието AKS COATINGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителна набивка, sealants, Уплътнителна набивка, sealants for construction work, и Anti-corrosion. Седалището му е в/ъв Altlußheim, Германия.

  3. KEK - KASCHIERUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието KEK - KASCHIERUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Herbolzheim, Германия.

  4. KAMBA-ANTIRUTSCH GMBH

    Германия

    Предприятието KAMBA-ANTIRUTSCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Ettenheim, Германия.

  5. GFO GESELLSCHAFT FÜR OBERFLÄCHENTECHNIK AG

    Германия

    Предприятието GFO GESELLSCHAFT FÜR OBERFLÄCHENTECHNIK AG, e Производител, и работи в сферата на Металиране. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Облицовки от пластмасова материя, Armouring, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и electrolythic covering. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Облицовки от пластмасова материя, Довършителни работи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Облицовки от пластмасова материя, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Jungingen, Германия.

  2. STOPPER SCHIESSSPORTAUSRÜSTUNGEN GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието STOPPER SCHIESSSPORTAUSRÜSTUNGEN GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Огнеупорни каси и сейфове. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, Видове спорт - принадлежности, Ски, зимни спортове - принадлежности, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Облицовки от пластмасова материя, Видове спорт - принадлежности, Ски, зимни спортове - принадлежности, и Лов и риболов - принадлежности и специални изделия. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  3. JÄGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието JÄGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Тежко котелно производство, Преработка на водите - уреди и инсталации, Облицовки от пластмасова материя, Строителство на промишлени сгради, Тежко котелно производство, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Hüfingen, Германия.

  4. WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG

    Германия

    Предприятието WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Плоско стъкло и огледала, Стъкло, листи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Боядисване - предприемачи, Плоско стъкло и огледала, Стъкло, листи, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. MATERIAL DESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието MATERIAL DESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Облицовки от пластмасова материя, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Endingen, Германия.

  1. NANOGARDE GBR

    Германия

    Предприятието NANOGARDE GBR, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Облицовки от пластмасова материя, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, Почистване и поддръжка - принадлежности, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Облицовки от пластмасова материя, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  2. BETEC-BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BETEC-BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

  1. AMS METALLBESCHICHTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието AMS METALLBESCHICHTUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, и Облицовки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Schwaigern, Германия.

  2. BADER PULVERBESCHICHTUNG GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието BADER PULVERBESCHICHTUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластифициране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  3. ALPU GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ALPU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластифициране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Mengen, Германия.

  4. SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Лакиране - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Systems for surface engineering, complete, Corrosion protection coating, Paint lines, Coating systems for plastic parts, Paint shops and drying systems, combined, Machines and systems for surface coating, Wet paint coating plants, Spray booths, и Automated spray paint machine for mass-produced parts. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  5. EMIL FREI GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието EMIL FREI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластифициране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bräunlingen, Германия.

  6. DICOMA COATING GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието DICOMA COATING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластифициране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Weilheim, Германия.

  7. REX INDUSTRIE-PRODUKTE. GRAF VON REX GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието REX INDUSTRIE-PRODUKTE. GRAF VON REX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Технически текстил. Освен това развива дейност и в сферата на fibreglass fabrics, Heat resistant fabrics, aramidic fabrics, Insulation fabric, Woven glass tape, Fabrics, non-flammable, Yarns for technical textiles, Plastic-coated glass fabric, и Polytetrafluoroethylene (PTFE) glass fabric. Седалището му е в/ъв Vellberg, Германия.

  8. PLASMA COATING SERVICE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PLASMA COATING SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластифициране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  1. STÄHLE FARBE UND DESIGN

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието STÄHLE FARBE UND DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Пластифициране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Wangen Im Allgäu, Германия.

  2. NOF METAL COATINGS EUROPE S. A.

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието NOF METAL COATINGS EUROPE S. A., e Производител, и работи в сферата на Пластифициране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Markgröningen, Германия.

  3. BAUM KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BAUM KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, и Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Birkenfeld-Gräfenhausen, Германия.

  4. BURKHARDT GMBH

    Германия

    Предприятието BURKHARDT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и moulding of plastic materials. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  5. BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и injection moulding of plastics. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

  6. HECK VERPACKUNGSKONZEPTE

    Германия

    Предприятието HECK VERPACKUNGSKONZEPTE, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Cleebronn, Германия.

  7. F+ P TRADING GMBH

    Германия

    Предприятието F+ P TRADING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. SÜDPLAST GMBH

    Германия

    Предприятието SÜDPLAST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  9. TALIS TAGESLICHTSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието TALIS TAGESLICHTSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Слънчева енергия - инсталации, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Слънчева енергия - инсталации, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Bempflingen, Германия.

  10. FOLIENSCHMIEDE, INH. MICHAEL PFEIFFER

    Германия

    Предприятието FOLIENSCHMIEDE, INH. MICHAEL PFEIFFER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastic coating

Брой резултати

66 Фирми