• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic pipes

Резултати за

Plastic pipes

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. HAMA-PLAST KUNSTSTOFFTECHNIK

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HAMA-PLAST KUNSTSTOFFTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  2. ORBITALUM TOOLS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ORBITALUM TOOLS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за формоване, Дискови ножове, Обработващи машини за рязане с трион, Пластмасови съединители за тръби и маркучи, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  3. HS-INDUSTRIEBEDARF

    Германия

    Предприятието HS-INDUSTRIEBEDARF, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Kappel-Grafenhausen, Германия.

  4. ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на piston seals, Plastic plain bearings, flexible hoses, и Plastic pipes, tubes and hoses. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  5. RK KUTTING GMBH

    Германия

    Предприятието RK KUTTING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, plastic water pipes, fittings, и thermoplastic pipes. Седалището му е в/ъв Talheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAUM KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BAUM KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, и Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Birkenfeld-Gräfenhausen, Германия.

  2. BURKHARDT GMBH

    Германия

    Предприятието BURKHARDT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и moulding of plastic materials. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  3. BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и injection moulding of plastics. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

  4. SÜDPLAST GMBH

    Германия

    Предприятието SÜDPLAST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  5. AHA! THERMOFORMING GMBH

    Германия

    Предприятието AHA! THERMOFORMING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

  1. NEUGART GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието NEUGART GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Aldingen, Германия.

  2. EX-O-FLEX GMBH

    Германия

    Предприятието EX-O-FLEX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Маркучи и тръби от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Kippenheim, Германия.

  1. PUR-KUNSTSTOFFVERARBEITUNG VOLZ GMBH

    Германия

    Предприятието PUR-KUNSTSTOFFVERARBEITUNG VOLZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  2. GOTTHILF S. ZINSER INH. MICHAEL ZINSER

    Германия

    Предприятието GOTTHILF S. ZINSER INH. MICHAEL ZINSER, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  3. SCHULZE & SCHULZE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHULZE & SCHULZE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  4. SMP DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието SMP DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bötzingen, Германия.

  5. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  6. HARTMUT JUNKER

    Германия

    Предприятието HARTMUT JUNKER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  7. D. HABLER FOLIEN - IND.-BEDARF - VERP.-MASCHINEN

    Германия

    Предприятието D. HABLER FOLIEN - IND.-BEDARF - VERP.-MASCHINEN, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  8. CARBONWERK SHP

    Германия

    Предприятието CARBONWERK SHP, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пенокаучук и пенопластмаси, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  1. SCHMIDHUBER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG E.K.

    Германия

    Предприятието SCHMIDHUBER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG E.K., e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  2. KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFF-TEILE GMBH

    Германия

    Предприятието KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFF-TEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wimsheim, Германия.

  3. P. LAMBRECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието P. LAMBRECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  4. NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  5. MERLETT DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието MERLETT DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителни съединения и набивки, Вътрешни гуми, Гумени тръби и маркучи, Маркучи и тръби от пластмасова материя, Уплътнителни съединения и набивки, Вътрешни гуми, Гумени тръби и маркучи, и Маркучи и тръби от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. ALBERT HANDTMANN ELTEKA GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието ALBERT HANDTMANN ELTEKA GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  7. DORFNER SCHLEIFMITTELWERK GMBH

    Германия

    Предприятието DORFNER SCHLEIFMITTELWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Производство на болтове, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Закрепване - материал, Производство на болтове, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  8. HAUSHOFER SPRITZGUSSTECHNIK INH. KARL-HEINZ HUG

    Германия

    Предприятието HAUSHOFER SPRITZGUSSTECHNIK INH. KARL-HEINZ HUG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.

  9. BÜHLER

    Германия

    Предприятието BÜHLER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Pfalzgrafenweiler, Германия.

  10. TDR DIREKT GMBH

    Германия

    Предприятието TDR DIREKT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителни съединения, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Уплътнителни съединения, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastic pipes

Брой резултати

221 Фирми