• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastics for construction

Резултати за

Plastics for construction

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. PLS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The top objective of our company is to make our customers happy. This means that we must recognise their needs, satisfy their requirements and exceed their expectations. In addition to a high product quality, the range of services offered is an important criterion for many customers. This is why we have striven right from the start to set up our departments in such a way that they complement each other. The collaboration between our mould construction, injection moulding, industrial assembly, quality assurance and post-processing departments allow us to cater expertly and very flexibly to the wishes of our customers. The prerequisite for this is communication. We need information to be able to offer an optimum product. This is why we consider feedback of any kind as important information for continuous improvement and further development. This is a cornerstone of our company's success.

  2. BADA AG

    Германия

    Предприятието BADA AG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - изделия за строителството, Plastic components, thermoplastic elastomers, и plastic and polyesters. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  3. ASMOPLAST ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието ASMOPLAST ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на moulding of plastic materials, construction of moulds for plastic materials, injection moulding of plastics, и quick prototyping. Седалището му е в/ъв Endingen, Германия.

  4. HACK FORMENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HACK FORMENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на brioche moulds, cosmetic industry moulds, moulds for plastic materials, и construction of moulds for plastic materials. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  5. PEZET AG

    Германия

    Предприятието PEZET AG, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Plastic parts, injection moulding of plastics, и construction of moulds for plastic materials. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. METAFORM METALL- UND FORMENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието METAFORM METALL- UND FORMENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Пластмаси - изделия за строителството, Прозорци, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Пластмаси - изделия за строителството, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Brackenheim, Германия.

  2. HEINZ HENGSTELER

    Германия

    Предприятието HEINZ HENGSTELER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  3. AHA! THERMOFORMING GMBH

    Германия

    Предприятието AHA! THERMOFORMING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

  4. STREBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието STREBER KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Sternenfels, Германия.

  5. UNIPLAST KNAUER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието UNIPLAST KNAUER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  1. RIA - POLYMERS GMBH

    Германия

    Предприятието RIA - POLYMERS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, и compound materials. Седалището му е в/ъв Zimmern, Германия.

  2. WELTEC INSEKTEN- UND POLLENSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието WELTEC INSEKTEN- UND POLLENSCHUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Merzhausen, Германия.

  1. ROLLADEN-BOHNERT GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLADEN-BOHNERT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  2. KÜBLER GMBH

    Германия

    Предприятието KÜBLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  3. ONES GMBH

    Германия

    Предприятието ONES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Пластмаси - изделия за строителството, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. PATRICIA KLAIBER

    Германия

    Предприятието PATRICIA KLAIBER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Neckartailfingen, Германия.

  5. HANS GEORG FÄHNLE KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието HANS GEORG FÄHNLE KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  6. WERNER BEITER

    Германия

    Предприятието WERNER BEITER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Dauchingen, Германия.

  7. EBERLE SPRITZGIESSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието EBERLE SPRITZGIESSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Niedernhall, Германия.

  8. PB SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието PB SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schömberg, Германия.

  1. FENSTERBAU KRAUSE

    Германия

    Предприятието FENSTERBAU KRAUSE, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Прозорци, Дървен материал - полуготови изделия, Дървени конструкции, Дървени опаковки, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  2. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  3. ROLLLADEN MÜLLER GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLLADEN MÜLLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. WERNER WAGNER GMBH

    Германия

    Предприятието WERNER WAGNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  5. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG WOLFGANG RÜHLE

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFVERARBEITUNG WOLFGANG RÜHLE, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Böhmenkirch, Германия.

  6. YALCIN AKGÜN KUNSTSTOFFSPRITZGUSS E.K.

    Германия

    Предприятието YALCIN AKGÜN KUNSTSTOFFSPRITZGUSS E.K., e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  7. BB MARKISEN

    Германия

    Предприятието BB MARKISEN, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  8. ALDINGER INDUSTRIES AIROVATION GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALDINGER INDUSTRIES AIROVATION GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Nagold, Германия.

  9. HINTERBERGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HINTERBERGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  10. BUBENDORFF GMBH

    Германия

    Предприятието BUBENDORFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastics for construction

Брой резултати

223 Фирми