• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • projects

Резултати за

Projects

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Германия

    Verified by europages badge

    Development, prototypes, mould construction, series production, tool transfer. We take care of you at every stage of your project. The all-round, carefree package. In the age of digital transformation, we at THE KNOW-HOW FACTORY accompany our customers worldwide on the road to technological excellence. We see ourselves not only as a technological leader and one-stop manufacturer of hardware and software, but also as a competent research and development partner. The Zimmer Group stands for family business, passion, innovation, stability, know-how and vision to ensure our customers’ growth as a future full-range provider.

  2. SONTE® SMARTFILM (DELTA WERBETECHNIK E.K.)

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SONTE® SMARTFILM (DELTA WERBETECHNIK E.K.), e Производител, и работи в сферата на Прожекционни екрани. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. ULLI KOEBE COMMUNICATION & ADVERTISING

    Германия

    Предприятието ULLI KOEBE COMMUNICATION & ADVERTISING, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фото- и кинолаборатории, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Творческа продукция и разпространение, Фото- и кинолаборатории, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Lichtenstein, Германия.

  4. FRANK WITT

    Германия

    Предприятието FRANK WITT, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Печатане. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  5. LUNOR AG

    Германия

    Предприятието LUNOR AG, e Производител, и работи в сферата на Очила, рамки и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкла за очила, контактни лещи и аксесоари, Контактни лещи, Очила - стъкла, Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Стъкла за очила, контактни лещи и аксесоари, Контактни лещи, Очила - стъкла, и Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Седалището му е в/ъв Althengstett, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOYS & GIRLS FOTOGRAFIE GMBH

    Германия

    Предприятието BOYS & GIRLS FOTOGRAFIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Творческа продукция и разпространение, Фотографии - продукция и разпространение, Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Творческа продукция и разпространение, и Фотографии - продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. SIMONE SCHNEIDER FOTOGRAFIE GMBH

    Германия

    Предприятието SIMONE SCHNEIDER FOTOGRAFIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Репрография, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. FOCUS FOTOSTUDIO INH. SABINE MEIER

    Германия

    Предприятието FOCUS FOTOSTUDIO INH. SABINE MEIER, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Репрография, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  4. SCHINDLER ENDOSKOPIE TECHNOLOGIE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHINDLER ENDOSKOPIE TECHNOLOGIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Оптика - инструменти, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Оптика - инструменти, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Gutach, Германия.

  5. SPECTRUM FOTOSTUDIO MICHAEL ANKENBRAND

    Германия

    Предприятието SPECTRUM FOTOSTUDIO MICHAEL ANKENBRAND, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фото- и кинолаборатории, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Творческа продукция и разпространение, Фото- и кинолаборатории, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  1. SCHNAPPSCHUSS GMBH

    Германия

    Предприятието SCHNAPPSCHUSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Печатане, Творческа продукция и разпространение, Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Печатане, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Waldstetten, Германия.

  2. POINT FOTOGRAFIE KUNST UND DESIGN INH. UTE MEDDE

    Германия

    Предприятието POINT FOTOGRAFIE KUNST UND DESIGN INH. UTE MEDDE, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Творческа продукция и разпространение, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

  1. FLM GMBH FOTO-, LICHT- UND MESSTECHNISCHES ZUBEHÖR

    Германия

    Предприятието FLM GMBH FOTO-, LICHT- UND MESSTECHNISCHES ZUBEHÖR, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фото- и кинолаборатории, Оптика - инструменти, Електричество - компоненти и части, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Фото- и кинолаборатории, Оптика - инструменти, Електричество - компоненти и части, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  2. STRÄHLE LUFTBILD

    Германия

    Предприятието STRÄHLE LUFTBILD, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Въздушен превоз на стоки, Творческа продукция и разпространение, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Въздушен превоз на стоки, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  3. EROTIKFOTOGRAFIE.NET

    Германия

    Предприятието EROTIKFOTOGRAFIE.NET, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Патентни свидетелства и търговска защита, Творческа продукция и разпространение, Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Патентни свидетелства и търговска защита, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Abstatt, Германия.

  4. WOLFGANG SCHMIDBERGER

    Германия

    Предприятието WOLFGANG SCHMIDBERGER, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Репрография, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. RIEGER FOTODESIGN

    Германия

    Предприятието RIEGER FOTODESIGN, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Творческа продукция и разпространение, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Творческа продукция и разпространение, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  6. ELMAR THEURER

    Германия

    Предприятието ELMAR THEURER, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Печатане, Творческа продукция и разпространение, Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Печатане, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. GEBERT MEDIENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието GEBERT MEDIENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Denkendorf, Германия.

  8. WERBESTUDIO ROHM

    Германия

    Предприятието WERBESTUDIO ROHM, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Neckarbischofsheim, Германия.

  1. ARPIC - FOTOGRAFIE

    Германия

    Предприятието ARPIC - FOTOGRAFIE, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фото- и кинолаборатории, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Творческа продукция и разпространение, Фото- и кинолаборатории, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. FOCUS-F FOTOGRAFIE

    Германия

    Предприятието FOCUS-F FOTOGRAFIE, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Набор, фотонабор и фотогравиране, Творческа продукция и разпространение, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Фотоапарати, Набор, фотонабор и фотогравиране, Творческа продукция и разпространение, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  3. KARL-HEINZ LUMPP

    Германия

    Предприятието KARL-HEINZ LUMPP, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фото- и кинолаборатории, Електричество - компоненти и части, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Фото- и кинолаборатории, Електричество - компоненти и части, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Wannweil, Германия.

  4. BLÜHDORN GMBH STUDIO

    Германия

    Предприятието BLÜHDORN GMBH STUDIO, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фото- и кинолаборатории, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Творческа продукция и разпространение, Фото- и кинолаборатории, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  5. ERICH REINHARDT GMBH

    Германия

    Предприятието ERICH REINHARDT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Творческа продукция и разпространение, Фотоапарати, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Ispringen, Германия.

  6. JAN POTENTE FOTODESIGN & BILDJOURNALISMUS

    Германия

    Предприятието JAN POTENTE FOTODESIGN & BILDJOURNALISMUS, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Репрография, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. FOTO KLEINFELDT

    Германия

    Предприятието FOTO KLEINFELDT, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Информатика - софтуер, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  8. NEOSTYLE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието NEOSTYLE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Очила, рамки и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкла за очила, контактни лещи и аксесоари, Контактни лещи, Очила - стъкла, Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Стъкла за очила, контактни лещи и аксесоари, Контактни лещи, Очила - стъкла, и Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  9. FOTO THOME INH. TORSTEN KARPF

    Германия

    Предприятието FOTO THOME INH. TORSTEN KARPF, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Печатане, Творческа продукция и разпространение, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Фотоапарати, Печатане, Творческа продукция и разпространение, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  10. FOTOSTUDIO GALLAS

    Германия

    Предприятието FOTOSTUDIO GALLAS, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Печатане - офсет, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Печатане - офсет. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно