• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • sawn wood

Резултати за

Sawn wood

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. LUDWIG ZÜFLE HOLZWERK GMBH

    Германия

    Предприятието LUDWIG ZÜFLE HOLZWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на spot-faced materials, Wood for decking, Wood cladding, и log houses. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  2. LANGE BLOCKHAUSDICHTUNG

    Германия

    Предприятието LANGE BLOCKHAUSDICHTUNG, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Паркети. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  3. SOLAR-SYSTEM-HAUS GMBH

    Германия

    Предприятието SOLAR-SYSTEM-HAUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  4. HIGH LINE DESIGN INH. STEFFEN HEINRICH

    Германия

    Предприятието HIGH LINE DESIGN INH. STEFFEN HEINRICH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървен материал - изделия, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Ravenstein, Германия.

  5. SCHWAB-STEIN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWAB-STEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Цимент и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHWERDTFEGER HOLZBAU

    Германия

    Предприятието SCHWERDTFEGER HOLZBAU, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Кепенци, Домашни врати, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Кепенци, и Домашни врати. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. HOLZBAU LAUFFER GMBH

    Германия

    Предприятието HOLZBAU LAUFFER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Прозорци, Кепенци, Домашни врати, Домашни мебели, Прозорци, Кепенци, и Домашни врати. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  3. HAUSER PLANEN

    Германия

    Предприятието HAUSER PLANEN, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

  4. WALDENMAIER GMBH

    Германия

    Предприятието WALDENMAIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Тавани, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, и Тавани. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  5. HOLZWERKE RÜCKERL

    Германия

    Предприятието HOLZWERKE RÜCKERL, e Производител, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Пластмаси - опаковки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Pfullendorf, Германия.

  1. BKG TRANSPORTBETON GMBH + CO. KG KG

    Германия

    Предприятието BKG TRANSPORTBETON GMBH + CO. KG KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пясъци и чакъли, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

  2. HARALD BEIDECK

    Германия

    Предприятието HARALD BEIDECK, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. HOLZBAU DIPL.ING. CARL LANGENBACH GMBH

    Германия

    Предприятието HOLZBAU DIPL.ING. CARL LANGENBACH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Прозорци, Кепенци, Домашни врати, Домашни мебели, Прозорци, Кепенци, и Домашни врати. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  2. ANTON AMANN SPEZIALMÖBEL GMBH

    Германия

    Предприятието ANTON AMANN SPEZIALMÖBEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  3. FILSINGER KUNSTSTOFF-FENSTERBAU GMBH

    Германия

    Предприятието FILSINGER KUNSTSTOFF-FENSTERBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  4. RAAB NATURSTEINZENTRUM OHG

    Германия

    Предприятието RAAB NATURSTEINZENTRUM OHG, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  5. HOLZ-HOBEL-IMPRÄGNIERWERK JOACHIM LEHMANN E. K.

    Германия

    Предприятието HOLZ-HOBEL-IMPRÄGNIERWERK JOACHIM LEHMANN E. K., e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване. Седалището му е в/ъв Oberharmersbach, Германия.

  6. TRANSPORTBETON GEISLINGEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TRANSPORTBETON GEISLINGEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  7. PETER SCHEICHER

    Германия

    Предприятието PETER SCHEICHER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - изделия, Рамки за картини и поставяне в рамки, Поставяне в рамки, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - изделия, Рамки за картини и поставяне в рамки, и Поставяне в рамки. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  8. JÜRGEN NESTLE FENSTERBAU

    Германия

    Предприятието JÜRGEN NESTLE FENSTERBAU, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Waldachtal, Германия.

  1. FENSTERBAU LEU GMBH

    Германия

    Предприятието FENSTERBAU LEU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Прозорци, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  2. GFG GLASDACHBAU FISCHER GMBH

    Германия

    Предприятието GFG GLASDACHBAU FISCHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Бичен и обработен дървен материал, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  3. GLASSTUDIO FUNK

    Германия

    Предприятието GLASSTUDIO FUNK, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Довършителни работи, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  4. SOFORTHOLZ KNUT SEVERIN E.K.

    Германия

    Предприятието SOFORTHOLZ KNUT SEVERIN E.K., e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  5. SCHREINEREI BLIND E.K.

    Германия

    Предприятието SCHREINEREI BLIND E.K., e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели и рафтове за офиса, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  6. HUMMEL INGENIEURHOLZBAU

    Германия

    Предприятието HUMMEL INGENIEURHOLZBAU, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  7. STEINEBRUNNER HOLZBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието STEINEBRUNNER HOLZBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени конструкции, Дървен материал - изделия, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени конструкции, и Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Utzenfeld, Германия.

  8. INDUHAND GMBH

    Германия

    Предприятието INDUHAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Груб строеж, Довършителни работи, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  9. WOLFGANG MATT

    Германия

    Предприятието WOLFGANG MATT, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Neckarwestheim, Германия.

  10. BLUM GMBH

    Германия

    Предприятието BLUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Кепенци, Лека метална конструкция, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно