• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • seeds

Резултати за

Seeds

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. GÜTTLER GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Güttler GmbH was founded in 1981 by Fritz and Hans Güttler. With its agricultural machinery, Güttler has been setting standards for more than 40 years. First with seed bed preparation and, for the past 20 years, in the field of professional green area maintenance. Our goals are to ensure soil protection, provide evaporation and erosion protection measures and avoid the development of resistance in herbicides. Working with our machines means optimum care for more and better feed from your own land, for healthier animals and thus more success in the barn. We provide machines with working widths of 1.50 m to 15.60 m. These premium products are designed to ensure durability. They have proven their worth for many years, even in large companies. The key to your agricultural success!

  2. LEHNER MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието LEHNER MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Pneumatic hose spreader, 12-volt all-round spreader, Slug pellet spreader, Granulate spreader, 12 V spreader with manual dosage, 12 V spreader with electronic dosage, 12 V spreader for loading platforms, Electric pasture fence winder, и Sample dehusker with aspiration. Седалището му е в/ъв Westerstetten, Германия.

  3. SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN

    Германия

    Предприятието SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  4. BLUMEN STIERLE-WAGNER

    Германия

    Предприятието BLUMEN STIERLE-WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  5. M. DECHENT PFLANZENSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието M. DECHENT PFLANZENSERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HÄUSSERMANN STAUDEN+GEHÖLZE GMBH HÄUSSERMANN UND MARKUS HÄUSSERMANN

    Германия

    Предприятието HÄUSSERMANN STAUDEN+GEHÖLZE GMBH HÄUSSERMANN UND MARKUS HÄUSSERMANN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  2. BLUMEN SCHMITT ANDREAS HINN

    Германия

    Предприятието BLUMEN SCHMITT ANDREAS HINN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Grenzach-Wyhlen, Германия.

  3. MATTHIAS UHLIG UND UWE MERGEL

    Германия

    Предприятието MATTHIAS UHLIG UND UWE MERGEL, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  4. MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  5. PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN

    Германия

    Предприятието PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Lottstetten, Германия.

  1. JOACHIM WIEBER

    Германия

    Предприятието JOACHIM WIEBER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Essingen, Германия.

  2. SCHARF&LECKER

    Германия

    Предприятието SCHARF&LECKER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Храна за животновъдството, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  1. HERMANN KIEFER

    Германия

    Предприятието HERMANN KIEFER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Bad Urach, Германия.

  2. ROSENHOF BEUTLER

    Германия

    Предприятието ROSENHOF BEUTLER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  3. SAMENHAUS MÜLLER

    Германия

    Предприятието SAMENHAUS MÜLLER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  4. BEGONIEN-RIEGER

    Германия

    Предприятието BEGONIEN-RIEGER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

  5. REICHENAUER GÄRTNER CENTER RAIFFEISEN-LAGERHAUS EG

    Германия

    Предприятието REICHENAUER GÄRTNER CENTER RAIFFEISEN-LAGERHAUS EG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Reichenau, Германия.

  6. BLUMEN RUESS GMBH

    Германия

    Предприятието BLUMEN RUESS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  7. KERLER GBR

    Германия

    Предприятието KERLER GBR, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Amtzell, Германия.

  8. PETER STADER

    Германия

    Предприятието PETER STADER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Reichenau, Германия.

  1. PROSEMENTIS GMBH

    Германия

    Предприятието PROSEMENTIS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Kusterdingen, Германия.