• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ship equip

Резултати за

Ship equip

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. KAPPIS-NAUTIC E. K

    Германия

    Предприятието KAPPIS-NAUTIC E. K, e Производител, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  2. AGUTI YACHTS GMBH

    Германия

    Предприятието AGUTI YACHTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Кораби - уреди и съоръжения, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Кораби - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.

  3. BENDER MARINETECHNIK E.K.

    Германия

    Предприятието BENDER MARINETECHNIK E.K., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Кораби - уреди и съоръжения, Екскурзионни плавателни съдове, Моторници, Кораби - конструкция, Кораби - уреди и съоръжения, Екскурзионни плавателни съдове, и Моторници. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.

  4. WAHL SPEZIALKOLBEN GMBH

    Германия

    Предприятието WAHL SPEZIALKOLBEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Кораби - уреди и съоръжения, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, и Кораби - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  5. VOITH TURBO SCHNEIDER PROPULSION GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VOITH TURBO SCHNEIDER PROPULSION GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - уреди и съоръжения, Морска механика, Корабно снабдяване, Кораби - уреди и съоръжения, Морска механика, и Корабно снабдяване. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TORNADO GMBH ANTENNEN-SYSTEME UND BAUTEILE

    Германия

    Предприятието TORNADO GMBH ANTENNEN-SYSTEME UND BAUTEILE, e Производител, и работи в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - уреди и съоръжения, и Кораби - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Dielheim, Германия.

  2. UNITED FOOD ENGINEERING GMBH

    Германия