• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • sieber

Резултати за

Sieber

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. METALLBAU SIEBER

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието METALLBAU SIEBER, e Производител, и работи в сферата на Рязане на стомани и метали по очертан контур. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  2. SIEBER SCHLOSSEREI-METALLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието SIEBER SCHLOSSEREI-METALLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Брави, резета и ключове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  3. WESIE WERKZEUGBAU SIEBER GMBH U.CO.KG

    Германия

    Предприятието WESIE WERKZEUGBAU SIEBER GMBH U.CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за формоване, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Dotternhausen, Германия.

  4. RICHARD SIEBER

    Германия

    Предприятието RICHARD SIEBER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Knittlingen, Германия.

  5. EUGEN SIEBER, BAUUNTERNEHMUNG GMBH

    Германия

    Предприятието EUGEN SIEBER, BAUUNTERNEHMUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.