• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • software engineering tools

Резултати за

Software engineering tools

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. CONSIC SOFTWARE ENGINEERING

    Германия

    Предприятието CONSIC SOFTWARE ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Контрол и регулиране - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Kusterdingen, Германия.

  2. MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Заточване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти за фино приборостроене, Ръчни инструменти за металообработването, Ръчни безмоторни инструменти за електротехниката, Преносими механични триони, Ръчни инструменти за фино приборостроене, Ръчни инструменти за металообработването, Ръчни безмоторни инструменти за електротехниката, и Преносими механични триони. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  3. SWT TOOLS GMBH

    Германия

    Предприятието SWT TOOLS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти за фино приборостроене. Седалището му е в/ъв Bodelshausen, Германия.