• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • sommer co

Резултати за

Sommer co

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. SOMMER ANTRIEBS- UND FUNKTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SOMMER ANTRIEBS- UND FUNKTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прозорци. Седалището му е в/ъв Kirchheim/teck, Германия.

  2. SOMMER CABLE GMBH

    Германия

    Предприятието SOMMER CABLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Hi-Fi и стерео оборудване, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електрически и телефонни кабели и жици, Hi-Fi и стерео оборудване, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електрически и телефонни кабели и жици. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  3. SOMMER CATERING UG

    Германия

    Предприятието SOMMER CATERING UG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Brackenheim, Германия.

  4. SOMMER GMBH & CO. VERTRIEBS KG

    Германия

    Предприятието SOMMER GMBH & CO. VERTRIEBS KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Sternenfels, Германия.

  5. JOCHEN SOMMER E.K.

    Германия

    Предприятието JOCHEN SOMMER E.K., e Производител, и работи в сферата на Механични трансмисии и компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Зъбни колела, и Зъбни колела. Седалището му е в/ъв Bönnigheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHILDERFABRIK SOMMER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHILDERFABRIK SOMMER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пана за ремонтна сигнализация. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнализация - пана и табели, и Сигнализация - пана и табели. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  2. SOMMER TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SOMMER TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъстен въздух - инсталации и уреди, и Сгъстен въздух - инсталации и уреди. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.