• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • wolff et

Резултати за

Wolff et

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. WOLFF GMBH

    Германия

    Предприятието WOLFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Bräunlingen, Германия.

  2. WOLFF STRAHLTECHNIK

    Германия

    Предприятието WOLFF STRAHLTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмоструйна обработка на стомани и метали, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Сачмоструйна обработка на стомани и метали, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Седалището му е в/ъв Pliezhausen, Германия.

  3. GHW WOLFF GMBH

    Германия

    Предприятието GHW WOLFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  4. WOLFF PACKAGING SOLUTIONS INH. FRANK WOLFF

    Германия

    Предприятието WOLFF PACKAGING SOLUTIONS INH. FRANK WOLFF, e Производител, и работи в сферата на Апликатори за лепила и лепенки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Офисно оборудване - машини и техника, Офис - материали и пособия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Офисно оборудване - машини и техника, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.