• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • клапани

Резултати за

Клапани

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. CODASA INDUSTRIES

    Германия

    Предприятието CODASA INDUSTRIES, e Разпространител, и работи в сферата на Хидравлични клапани. Освен това развива дейност и в сферата на solenoids. Седалището му е в/ъв Küssaberg, Германия.

  2. BAHA-TOOLS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BAHA-TOOLS GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена тръбна арматура, Затвори и клапани, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Промишлена тръбна арматура, Затвори и клапани, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  3. VETTER TECHNOLOGIE INH. GEORG VETTER

    Германия

    Предприятието VETTER TECHNOLOGIE INH. GEORG VETTER, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Затвори и клапани, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, и Затвори и клапани. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

  4. CHEMATEC INDUSTRIEARMATUREN UND ANTRIEBE GMBH

    Германия

    Предприятието CHEMATEC INDUSTRIEARMATUREN UND ANTRIEBE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Затвори и клапани, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, и Затвори и клапани. Седалището му е в/ъв Renchen, Германия.

  5. ARMATURENSERVICE JENS KRÜGER

    Германия

    Предприятието ARMATURENSERVICE JENS KRÜGER, e Разпространител, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена тръбна арматура, Затвори и клапани, Направляеми задвижващи механизми за тръбна арматура, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлена тръбна арматура, Затвори и клапани, Направляеми задвижващи механизми за тръбна арматура, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SISTAG GMBH

    Германия

    Предприятието SISTAG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Затвори и клапани, и Затвори и клапани. Седалището му е в/ъв Muggensturm, Германия.