• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • леене на алуминий

Резултати за

Леене на алуминий

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. GUNDEL-PFANNEN NIEDERSCHWEIBERER & SCHENK GBR

    Германия

    Предприятието GUNDEL-PFANNEN NIEDERSCHWEIBERER & SCHENK GBR, e Производител, и работи в сферата на Леене на алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - домашни артикули, Метални домакински принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Reilingen, Германия.

  2. SCHÜRHOLZ & PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÜRHOLZ & PARTNER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  3. C. KESSEL GMBH

    Германия

    Предприятието C. KESSEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Стомани, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. EBERHARD FIEBIG

    Германия

    Предприятието EBERHARD FIEBIG, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.